2018. október 30., kedd

Ultrahangos gyermek fogkefe, fehér/színes, Philips Sonicare HX6322/04 - Jelenlegi ára: 31 790 Ft

 Ultrahanos fogkefe gyermekeknek, HX6322/04
Interaktív fogmosó alkalmazás ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra
8 db matrica az egyedi kialakításhoz
2 db gyermekbarát beállítás a lágy, hatékony tisztításhoz
Bluetoothos fogkefe
A helyes fogtisztítási technika játékos elsajátításához
Interaktív fogmosó alkalmazással a még nagyobb élményhez és jobb fogtisztításhoz.
Gondoskodjon arról, hogy a gyermekek a fogmosás tanulásakor motiváltak maradjanak. A Bluetooth-os Philips Sonicare For Kids fogkefe egy olyan vidám alkalmazással működik, amelynek segítségével a gyermekek alaposabban és hosszabb ideig mossák fogaikat és játszva tanulják meg egész életre szólóan a helyes fogmosási technikát.
Interaktív fogmosó alkalmazás ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra
A Philips Sonicare For Kids alkalmazás szinkronizál a gyermek ultrahangos fogkeféjével, hogy játékosan ismertesse meg őt a szájhigiéniával. A fogmosás alkalmazás motiválja a gyermeket a hosszabb és alaposabb fogmosásra. Mindegyik foglalkozás érthető, vizuális utasításokkal kezdődik a helyes fogmosási technikára vonatkozóan és a folyamat követése a teljes fogmosásról áttekintést nyújt. A gyermekek örömmel tanulják meg a fogmosást, a szülők pedig a fogorvos látogatások között megtudhatják, mennyire helyesen mossák a gyerekek a fogukat.
A felhasználók 98 %-a igazolta, hogy az alkalmazás a gyerekeket hosszabb és jobb fogmosásra motiválja, mint egy kézi fogkefe használata.
A Philips Sonicare For Kids fogkefével és alkalmazással a gyermekek önállóan tanulhatják meg a helyes fogmosást. Az alkalmazás Bluetoothon keresztül szinkronizál a gyermek ultrahangos fogkeféjével és megmutatja a helyes fogmosási technikákat és folyamatokat. A gyermekek láthatják, milyen jól mossák a fogukat és a jó kivitelezésért nagyszerű díjakban részesülnek. A megkérdezett szülők 98 %-a azt mondta, hogy a hatékony tanító alkalmazással egyszerűbb a gyermekeket hosszabb és jobb fogmosásra motiválni.
Izgalmas ajándékok a sikeres fogmosásért
A Philips Sonicare For Kids fogkefe és alkalmazás a fogmosás nagyobb élvezetéről gondoskodik. Az alkalmazás központi szereplője Sparkly, aki rendkívül tiszta fogakkal szeretne rendelkezni. A gyermekek gondoskodnak Sparklyról, miközben a fogmosó alkalmazás arra ösztönzi őket, hogy hosszabb ideig és jobban mossanak fogat. Minden alkalommal, amikor a gyermek jól most fogat, Sparkly elégedett lesz és mindegyik sikeres fogmosást díjazza. A gyermekek Sparkly perszonalizálásához való tartozékokat aktiválhatnak, vagy egészséges ennivalót nyerhetnek számára, amiket ő szívesen eszik. A szülők saját díjakat választhatnak ki, amelyeket hozzáadhatnak az alkalmazáshoz.
Kövesse figyelemmel a fogmosási időtartamot akkor is, ha nem használja az alkalmazást
Az alkalmazás Quadpacer-je valós időben felügyeli a Philips Sonicare For Kids Bluetooth fogkefével végzett fogmosásokat. Felismeri, mikor kezdődik, szakad félbe vagy fejeződik be a fogmosás. És egy beépített memóriának és a kézi egységen található időbélyegzőnek köszönhetően max. 20 fogmosás részletei tárolhatók akkor is, ha éppen nem használja az alkalmazást. ha legközelebb az alkalmazást és a kézi egységet együtt használják, a fogmosások részletei szinkronizálódnak az alkalmazás naptárjával. A sikeres fogmosások díjai tovább gyűjthetők és a gyermek könnyen láthatja, milyen célokat tűzött ki.
KidTimer és KidPacer a kezdetektől helyes fogmosáshoz
Azzal a céllal, hogy fejlessze a helyes fogmosási szokásokat, a Philips Sonicare For Kids csatlakozik az alkalmazáshoz és segít a gyermekeknek abban, hogy betartsák a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási időtartamot. Amikor az alkalmazást használják, a gyermekek az alkalmazás vizuális fogmosási tanítójával pontosan megtanulhatják, hogyan kell a száj minden területét helyesen tisztítani. A fogmosás alkalmazás arra ösztönzi a gyermeket, hogy minden negyedet betartson. Ha a gyermek helyesen mossa a fogát, díjakat kap Sparklytól, aki boldog a tiszta fogai miatt. A Sonicare for Kids szórakoztatóan tanítja a helyes fogmosást - a kezdetektől.
Vidám, cserélhető matricák az egyedi kialakításhoz
A vidám, kézi egységre való matricákkal a gyermekek megváltoztathatják a fogkeféjük kinézetét. A 8 db vele szállított cserélhető matricával annyiszor adhatnak új külsőt a fogkefének, ahányszor akarnak. Azzal a lehetőséggel kombinálva, hogy az alkalmazásban szereplő figura külsejét egyedileg határozhatják meg, a szájápolás izgalmas és szórakoztató lehet a gyermekek számára.
Multi-Grip kivitel szülőknek és gyerekeknek
A Sonicare for Kids ergonómikus kialakítással rendelkezik, így a gyermekek egyedül vagy szüleik segítségével moshatnak fogat. Az összes Philips Sonicare For Kids fogkefe egy ügyesen kialakított kézi egységgel rendelkezik, amellyel a gyermekek egyedül vagy a szüleik segítségével moshatják meg fogukat. A stabil markolat gondoskodik arról, hogy a kis kezek könnyen egyedül is képesek legyenek kezelni a fogkefét, miközben a mérete azt is lehetővé teszi, hogy a szülők segíthessenek, ha szükség van rá. A kézi egység stabil kivitelének köszönhetően a gyerekek probléma nélkül lehelyezhetik a fogkefét és a fekvő fogkefére tehetik a fogkrémet.
Dinamikus folyadék áramoltatás támogatja a sörték tisztítási teljesítményét a fogak közötti területeken
Amíg a gyermekek játszva tanulják meg, hogy kell fogat mosni, a szabadalmaztatott Sonicare ultrahangos technológia elvégzi a többit. Az elektronikus fogkefe egyedülállóan dinamikus tisztítási folyamatával lágyan és hatásosan oldható meg az olyan nehezen elérhető helyek tisztítása, mint a fogak közötti területek és a fogíny pereme. Az ultrahangos technológia 500 mozgás/másodperccel a még nem tökéletes fogmosási technikát egyensúlyozza ki, miközben a gyermekek fogmosáskor egyre jobbakká válnak. Ennek az egyedülálló technolóiának köszönhetően a Philips Sonicare For Kids akár 75%-kal hatékonyabb a manuális fogkeféknél és gondoskodik a problémamentesebb fogorvos látogatásokról.
2 gyermekbarát beállítás a lágy, hatékony tisztításhoz
Két gyermekbarát beállítással gondoskodik ez a nagy teljesítményű fogkefe a különböző korosztályok megfelelő tisztításáról: egy alacsonyabb beállítás a fiatalabb gyerekek és egy magasabb beállítás az idősebb gyerekek számára
2 fogkefefej érhető el
Az elektromos Philips Sonicare fogkefét egy standard méretű Sonicare For Kids fogkefe fejjel szállítjuk. Egy kompakt méretű fogkefe fej külön rendelhető. A Philips Sonicare For Kids fogkefe fej méretei egy lágy tsiztításhoz és speciálisan a növőben lévő fogak védelméhez lettek fejlesztve.
A gumis fogkefe fej különösen védi a gyermek fogakat
Az elektromos fogkefe gumis fogkefe feje a növésben lévő fogak védelmére lett kifejlesztve.
A fogorvosok saját gyermekeik számára előnyben részesítik
A gyermekes fogorvosok 91%-a a saját gyermeke számára előnyben részesíti a Philips Sonicare For Kids fogkefét (egy felmérés alapján, amit 4-10 éves gyermekekkel rendelkező amerikai fogorvosok körében végeztek).
Jellemzők:
Interaktív fogmosó alkalmazás ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra
A felhasználók 98 %-a igazolta, hogy az alkalmazás a gyermekeket hosszabb és jobb fogmosásra motiválja. *
Izgalmas jutalmak az eredményes fogmosásért
Tartsa meg az áttekintést a fogmosási időtartamra akkor is, is, ha nem használja az alkalmazást
KidTimer és KidPacer a kezdetektől helyes fogtisztítás érdekében
Vidám cserélhető matricák az egyedi kialakításhoz
Multi-Grip kivitel felnőttek és gyermekek számára
Dinamikus folyadék áramoltatás támogatja a sörték tisztítási teljesítményét a fogak közötti területeken
A gumi bevonatú kefefej különösen a gyermek fogakat védi
2 db fogkefe fej méret áll rendelkezésre
Gumi markolat a kényelem érdekében
Lítiumion akku
2 fokozat
Műszaki adatok:
Fogápolás jellemzők: Bluetooht ? Mozgás/perc: 31000 ? Rátűzhető kefe: 1 db Sonicare For Kids, standard, 1 db Sonicare For Kids, kompakt ? Szín: Fehér, Tarka ? Technológia: Ultrahangos fogkefe ? Tápellátás: Akkuról üzemeltetett ? Típus: Elektromos gyermek fogkefe ? Üzemi feszültség: 230 V
Szállítás tartalma:
Bluetoothos Sonicare For Kids kézi egység, 8 db színes matrica, Töltőállomás, Fogkefe fejek: 1 db standard, 1 db kompakt, Használati útmutató.
Rendszerfeltételek:
Min. iPhone 4. iOS7 operációs rendszerrel., iPad, min. 3. generáció, iOS7 operációs rendszerrel., Android telefonok, Bluetooth 4. 0 tablet
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1424930


Jelenlegi ára: 31 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése