2018. október 27., szombat

Tupperware mikroszálas szemüvegtörlő kendő - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Tupperware műanyag
A Tupperware termékeket 50 különféle műanyagból állítják elő. A legtöbbször felhasznált anyagok a polietilén, a polipropilén és a polikarbonát. Egyetlen műanyagnak sincs csak jó, vagy csak rossz tulajdonsága. A Tupperware azonban a különböző műanyagok legjobb tulajdonságait egyesítik.
Minden felhasznált anyag megfelel az EU-Normáknak (80/590/EEC), ezért használatuk ártalmatlan az élelmiszerekre.
Tupperware termékek tisztítása
Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe (kivéve: kristály tálak, kések, turbó aprító felső része, régi típusú CondensControl™ rendszer).
Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét.
A fűszeres vagy színes ételek (pl.: pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.
Tupperware garancia
A Tupperware Minőségi Garancia keretében erre vonatkozó igény esetén minden olyan magyarországi partnertől vásárolt Tupperware termék kicserélésre kerül, amely rendeltetésszerű használat mellett, a garanciális időszakban- mely időtartama 30 év- , gyártási vagy anyaghiba miatt rendeltetészerű használatra alkalmatlanná vált.
A garancia nem vonatkozik olyan termékre, amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, helytelenül tároltak, vagy nem tartották be a termékhez tartozó használati útmutatón lévő utasításokat.
Garanciaigényével forduljon a Tanácsadójához vagy Területi Képviselet Vezetőjéhez.
 
Nézd meg a többi termékemet is!

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 22:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése