2018. október 29., hétfő

Fitbit Aria okosmérleg (eredeti áron 25.000 Ft !!!) - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

FITBIT Aria személymérleg (testtömegindex/BMI kijelzés, WiFi)
Érd el azt, amit csak szeretnél! Az Aria nyomon követi a súlyod, a testzsírszázalékod és a BMI-indexed, hogy láthasd a hosszú távú fejlõ désed. Vezeték nélkül szinkronizálja az adataidat, a grafikonok segítségével pedig motivált maradsz. Amikor a kezedben van az irányítás, jó érzés ráállni a mérlegre.
Hogyan működik?
Kövesd nyomon minden nap a súlyod: hány kiló vagy, mennyi a testzsírszázalékod, és mennyi a BMI-indexed.
Automatikus feltöltés Wi-Fi-n keresztül: az Aria automatikusan szinkronizálja az adataidat a számítógépedre és az iPhone készülékedre Wi-Fi-n keresztül. * Ellenõ rizd a fejlõ désed: grafikonok és diagrammok segítségével légy tisztában az eredményeiddel.
Légy fitt és motivált: állíts fel célokat, versenyezz a barátaiddal, és soha többet nem kell félned a mérlegtõ l. Egy pontos mérlegMint bármelyik mérleg, az Aria megméri a súlyod. De ez csak a történet fele. Az Aria fejlett technológiát használ, ami nem csak pontosan megméri, hogy hány kg vagy éppen, de azt is megmondja, hogy mennyi a testzsírszázalékod és a BMI-indexed. Nap, nap után segít fókuszálni az eredményeidre.
Az Aria rögzíti:
a súlyod
a testzsírszázalékod
a BMI-indexed
Mi a testzsírszázalék? A testzsír elengedhetetlen az egészség fenntartásához. A legtöbb nõ nek az egészséges a 14-31%, míg a férfiaknak inkább 6-14%.
Mi a BMI-index? A testtömegindex egy statisztikai mérõ szám, mely az egyén testmagasságát és -tömegét veti össze, és megmondja, hogy a normális értékek között van-e.
Automatikusan és vezeték nélkül szinkronizál, az Aria automatikusan szinkronizálja az adataidat a számítógépedre és a telefonodra a Wi-Fi hálózatodon keresztül.

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 19:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése