2021. április 25., vasárnap

Keresd a nőt ! / Túl közeli rokon ~ ! 2 DVD ! Két amerikai vigjáték egy kiadványban - Jelenlegi ára: 740 Ft

Eredeti dupla DVD, megkímélt, jó állapotban. Két amerikai vígjáték egy kiadványban. 5. 1DD eredeti hanggal, 2. 1DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő: 114 +113 perc + extrák. Kép:  16x9. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.
Keresd a nőt !   1998
A filmben Ted (Ben Stiller) a suli legjobb nőjével, Maryvel (Cameron Diaz) fog a szalagavatón feszíteni. Hát feszíteni ugyan feszít, de egész mást és egész máshol: a nagy napon ugyanis Ted sikeresen becsípi összes férfiúi ékességét a nadrágja cipzárjába. Ez természetesen a lányos háznál történik, az egész família szeme láttára. Eltelik 13 év, mire Ted rájön, hogy egyetlen nőt szeretett egész életében, Maryt, akinek a sajnálatos események óta nyomát vesztette. Felbérel tehát egy másodosztályú bájgúnárt, aki magándetektívnek mondja magát (Matt Dillon), hogy derítse ki, hol él és mit csinál most a gyönyörű Mary. A detektív nemcsak megtalálja a lányt, de azonnal bele is szeret. Ezzel azonban nincs egyedül: az ellenállhatatlan Marynek egész kis rajongótábora van, amelyhez hamarosan Ted is csatlakozik.
Túl közeli rokon 2003
Walt (Greg Kinnear) és Bob (Matt Damon) nagyon közel állnak egymáshoz. Bár ha akarnák se tehetnének másként, mivel össze vannak nőve. Sziámi ikrek ők, akik a lehető legtöbbet igyekeznek kihozni hátrányosnak tűnő helyzetükből. Sokat beszélgetnek, teniszben csak páros mérkőzést vállalnak, sportolnak, csajoznak, jól élnek. Az idill addig tart míg egy nap Walt a fejébe veszi, hogy Hollywoodba költözik, és színész lesz. Bob ugyan valósággal reszket a szerepléstől, mégis beleegyezik, hogy a színészi karriere vágyó Walttal Hollywoodba költözzenek, aki hamarosan munkát is talál Cher tévéműsorában. A szereplés elindítja a siker útján, ami egyúttal azt is jelenti, hogy kissé eltávolodik a testvérétől. Mármint lelkileg. Mert a helyzet továbbra is az, hogy bárhová veti is őt a jó sors, ikerpárja ott marad egészen közel hozzá.

Jelenlegi ára: 740 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 00:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése