2021. április 26., hétfő

apple macbook laptop - Jelenlegi ára: 1 Ft

nem tesztelt 
Töltő nem tartozék!  
A hirdetett termékeim állapota: A képeken jól kivehető, úgy eladó ahogyan látszik is. Törés, egyéb hibák amik nem kivehetőek külön mindig fényképezem. Ami nem látszik a képeken feltüntetem a leírásban! (PL: kijelző törés) Kivéve a belsejét, ha ramhoz vagy HDD-hez én nyúlok hozzá fel is van tüntetve hogy az aukció nem tartalmazza sem a töltőt!  
A vásárlás után mihamarabb ki küldöm minden vásárlónak a tájékoztató e-mailt adatokkal együtt. 3 nap alatt ha nem kapok választ, a vásárlást semmisnek tekintem.
Fizetésre 5 napot várok, amennyiben a vásárló nem jelzi mikor tudja rendezni a vételárat postaköltséggel együtt.
Tudatomban a meghirdetett termékekről mindössze annyi információm van amit a leírásban feltüntetek és  a képek tükröznek, semmiféle garanciát nem vállalok eladásom után, legfőképp nem a szállításra. Csomagolni a tőlem telhető legbiztonságosabb módon történik! Ha a csomag szállítás közben sérül, kérem a futárszolgálatnál reklamáljanak! Ha valaki igényli a termék postázásánál a törékenykénti kezelést, természetesen úgyfogom küldeni a csomagot a felár ellenében.
Köszönöm, hogyha elolvasta. Amennyiben nem kérem a félreértések elkerülése végett inkább ne is licitáljon!!!
Jelenlegi magyarországi helyzet miatt a csomagokat háznál adom fel ezért a fizetéstől számítva +2/3 nap is lehet a feladás!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 09:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése