2021. április 26., hétfő

SZLOVÉNIA 3 EURO 2013 - 100 ÉVES AZ ELSŐ OLIMPIAI ÉREM - EMLÉKÉRME - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció tárgya a képeken látható tétel.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPEST 3. KERÜLETI CÍMEMEN, A FLÓRIÁN TÉRNÉL VAN LEHETŐSÉG 9-19 ÓRA KÖZÖTT,  
ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, ILLETVE VIDÉKI ÉRMEBÖRZÉKEN, VAGY A MABÉOSZ SZÉKHÁZBAN.
A MEGVÁSÁROLT TERMÉKEK KIFIZETÉSÉRE, VAGY ÁTVÉTELÉRE 
1 HÉT ÁLL RENDELKEZÉSRE!
A TERMÉK ÁTVÉTELÉRE LEGKORÁBBAN A LEÜTÉS MÁSNAPJÁN VAN LEHETŐSÉG.  
POSTAKÖLTSÉG:
A szállítási információknál megadott lehetőségekből választhat.
Nagy alakú, vagy alaktalan, postakész borítékba nem férő tételek esetén érdeklődjön a postai díjról az utalás előtt üzenetben.  
500 Ft vételár alatti vásárlásnál sima levélként (200Ft) is kérhető a postázás, de csak előre értékeléssel, az elveszett küldeményekért ugyanis felelősséget nem vállalunk és a Posta sem, a levél elvesztése végett csak akkor adunk kártérítést, ha a postától megkaptuk a kártérítési díjat, és csak annak a megítélt összegét tudjuk visszaadni.
A futárszlgáltatás tartalmazza a megfelelő értékbiztosítást.
Több tételt vásárlóktól természetesen csak EGY postaköltséget kérünk.
KÜLFÖLDRE IS POSTÁZUNK! /WE SHIP TO WORLDWIDE!
TARTÁSFOKOK
PP :  Proof
Bu:  selyemfényű
UNC:  Uncirculated: verdefényes / bankfriss
Forgalomban sohasem volt, gyűrődés, hajtás, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy, ahogy a nyomdából kikerül. Érméknél karc, peremhiba és kopásmentes.
aUNC:  about Uncirculated: közel verdefényes / hajtatlan
Alig észrevehető gyűrődéssel jellegzetes újszerűségét elvesztett, gyakorlatilag forgalomban sohasem volt, HAJTÁS NÉLKÜLI, komolyabb szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél apró karcok kis peremhiba.
EF+, EF:  Extra fine: kiváló
Esetleg észrevehetően gyűrött, 1-szer, maximum 3-szor hajtott, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél enyhe, szabad szemmel látható karcolásokkal, a legkiemelkedőbb felületek kopásával.
VF:  Very fine: nagyon szép
Ez esetleg észrevehetően gyűrött, több, mint három helyen hajtott, a szennyeződés csekély jeleit mutató, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél a használat több jelével, szabad szemmel látható karcolásokkal, nagyobb kopott felületekkel.
F:  Fine: szép
A forgalom fokozottabb jeleit mutató, erősebben gyűrött és szennyezett, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy.
VG:  Very Good: nagyon jó
Hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amelyen legfeljebb 4 centiméteres szakadás van. Érméknél igencsak használt, amely a sok használat jeleit mutatja, nagyon sok szabad szemmel is jól látható karcolássokkal rendelkezhet és nagymértékű koszt viselhet magán.
G:  Good: jó
Az a hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amely legfeljebb keresztben vagy hosszában van átszakadva. Érméknél a kopás komoly mértékű, de még a részletek könnyen felismerhetőek. Nagymértékű koszt viselhet magán és a pereme ütődések jeleit viselhetik magukon.
P:  Elfogadható
Az a bankjegy, amelynek felülnyomat nélküli alapnyomatában vagy szegélyéből legfeljebb 1/4-e hiányzik. Érméknél a kopás komoly mértékű, de a részletek már csak nehezen ismerhetőek fel. Nagyon nagymértékű koszt viselhet magán és a pereme ütődések jeleit viselhetik magukon.
+:  better than?: jobb mint?
-: worse than?:  gyengébb mint?

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 10:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése