2021. április 26., hétfő

Samsung Galaxy A51 GARANCIÁVAL #106509 - Jelenlegi ára: 75 500 Ft

Eladó a képen látható Samsung Galaxy A51 mobiltelefon, a vásárlástól számított 1 hónap garanciával, töltővel és adatkábellel. Fix áras termék, azonnal elvihető: 75. 500Ft. -ért !
Kérjük leütés előtt érdeklődjön a Készülék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk a termékeinket !
Termékeink vásárlásáról minden esetben számlát állítunk ki.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
A Mobil Világ csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!
MVilág Kft

Jelenlegi ára: 75 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 11:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése