2017. január 31., kedd

TRENDI TETOVÁLÁSOK - Jelenlegi ára: 450 Ft


Mai aukcióm tárgya:
TRENDI TETOVÁLÁSOK
mérete: 21cm * 10cm
Postázás:  az árának és a postai díj számlámra érkezése után max 2-3 munkanapon belül, kivéve szabadság, de az ott lesz az ISMEJ MEG oldalamon.
Köszönöm és sikeres licitálást, vásárlást!
A felsőruházati termékek értelemszerűen a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe!   Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vontakozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!  A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném utalni 3 napon belül. (készpénz befizetést NEM tudok elfogadni annak magas banki költsége miatt, csak ha azt is vállalja a vevő! ) Az aukcióban minden esetben fel van tüntetve a termék pontos postaköltsége-ami az esetleges külföldi és a belföldi ajánlott postázási díjat is tartalmazza.  Utánvéttel nem postázok - személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen tudunk kapcsolatot tartani.
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly, licitet nem törlök!
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2017-02-21 14:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése