2017. január 28., szombat

Horgász játékszett 3 hallal - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Horgássz a vízben akár az igazi pecások! A legkisebbeknek is szórakoztató kikapcsolódást jelent majd a horgász játékszett, melyben összesen három különböző, rendkívül színes halat talál. valamint a csalival ellátott horgászbotot is. A tekerhető orsóval rendelkező horgászbottal ügyesen kell célozniuk a vízbe, hiszen csak így foghatják ki vele a gyerekek a halacskákat! A szett tartalma: - Horgászbot zsinórral és horoggal- 3db Színes halacskaHal mérete: 10x7cmAnyaga: műanyag 3 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.
 

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2017-02-18 15:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése