2017. január 28., szombat

GSM-GPS jelző riasztó komplett modul kiegészítő akkumulátorral mindösszesen 15000Ft-ért eladó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

A képeken látható komplett modul használatával azonnal értesül, amennyiben a védett objektum (lakás, garázs, kert, stb) illetéktelen személy behatolt.
A modem csupán 1db SIM kártyát igényel (bármely szolgáltató SIM kártyája használható). Egy bizonyos összeg feltöltésével rendelkeznie kell, ugyanis a modem SMS küldéséért az adott telefonszolgáltató SMS díjat számol fel.
Működés:
A modem bekapcsolását követően egy sárga LED kigyullad, elindul a GPS-es modemkapcsolat felépítése, beolvassa a SIM kártyán tárolt telefonszámokat. Ezután készenléti állapotba kerül és a sárga LED elalszik.
A zöld LED modem állapotát jelzi (lassú villogás megfelelő térerőt jelzi, gyors villogás nincs térerő).
SMS funkció:
Tápfeszültség csökkenése, vagy hiánya esetén „ TAPHIBA” szövegtartalmat küld.
A modem SIM kártyáján tárolt telefonszámról, a modem telefonszámára SMS-ben egy bizonyos karakter elküldését követően további információkat kapunk:
A modem GPS koordináta pontja, időpont, sebesség, műholdak száma, akkumulátor tápfeszültsége.
Okostelefonra érkező GPS koordináta adatok bemásolható a GoggleMaps térkép aplikációba (ingyen letölthető) és a térképen megmutatja a modem tartózkodási helyét, illetve folyamatosan követhetjük (tartózkodási hely, irány, sebesség).
A modem gépjárműbe való beépítése esetén
Riasztás:
Bemenő jel hatására SIM kártyán tárolt első telefonszámot a modul felhívja és csörgeti 50mp-ig. A hívást háromszor megismétli, amennyiben a felhívott telefonkészüléken nem nyomjuk meg a letesz gombot.
Ha megtörtént a három hívás, a modul küld egy SMS-t „ RIASZTAS” szövegtartalommal.
Hívás után a modul figyeli a bemeneteket, amíg a bemenetek nem állnak vissza újra alaphelyzetbe a modul várakozik.
Amint a modul bemenetek visszaállnak, a program újra figyeli azokat.
Több felhasználó esetén 15db telefonszám (15felhasználó) tárolható az 1-15-ig a SIM kártyán. A SIM kártyán tárolt telefonszám közül bármelyikről hívást kezdeményezünk a modulra, a riasztás figyelés átáll és riasztás esetén azt a telefonszámot fogja hívni, illetve értesíteni.
 
Relé vezérlés:
A modullal különböző berendezések távolról is be-, illetve kikapcsolható (kertkapu, garázskapu,   garázsajtó, ülésfűtés, kert öntözőberendezése, stb).
Ha a SIM kártyán tárolt telefonszámok egyikéről hívást kezdeményezünk a modulra, három csengetést követően a modulban lévő relé meghúz. A relét bontani ismét egy telefonhívással lehet.
 
Készlet tartalma:
1db készre-szerelt modem (GPS- vevővel),
1db antenna,
1db akkumulátor (tartalék energiával látja el a modemet, amennyiben a fő akkumulátor lemerült, vagy a tápfeszültség kábelét elvágták.
1db használati útmutató, beüzemelési részletes leírással
 
A termék Dunaújvárosban vehető át, vagy kérésre (postaköltség ellenében) postázom.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-17 21:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése