2017. január 30., hétfő

Horvátország BRISTOL 4*OPATIJA wellness 3 nap - Jelenlegi ára: 64 900 Ft


 
Hotel Bristol Opatija **** Abbázia, HORVÁTORSZÁG
tengerparti luxus szálloda
 
A fényűző Bristol Hotel épülete Abbázia városában található. A szállodának egy gondosan felújított, az Osztrák– Magyar Monarchia idejéből származó épület ad otthont, mely kovácsoltvas erkélyekkel és csodálatos belső terekkel várja vendégeit.
A Palme bécsi kávéház finom kávét és teát kínál. A Bristol Hotel gyönyörű teraszán frissítő koktélokat és ízletes specialitásokat fogyaszthatnak a vendégek..
Az étteremben ínycsiklandozó helyi és nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel. A minden nap nyitva tartó étterem kiadós svédasztalt kínál reggelire és vacsorára.
Abbázia városa különösen ismert virágzó növényzetéről és kellemes éghajlatáról, buja parkjairól, valamint a 12 km hosszú Lungomare sétányról. A városban gyönyörű, tengerparti strandok és csodás szökőkutak is várják a vendégeket.
A legközelebbi vasútállomás a 15 kilométerre található Rijeka városában terül el, míg Abbázia buszpályaudvara 300 méterre fekszik. Igény esetén reptéri transzfer is rendelkezésre áll, melyet előre le kell foglalni.  
 
 
Az utalvány tartalma :
3 nap / 2 éjszaka  2 személy részére superior szobában, foglaltság függvényében Deluxe szoba is foglalható
bőséges svédasztalos reggeli 
Wellnesscenter (Jacuzzi, Spa, Fitness) használata
Wellnessvoucher 75 Kuna (ca. EUR 10, -) értékben
W-LAN
Az utalvány 1 évig érvényes, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve 31. 12. - 02. 01
július-augusztusra tervezett utazáshoz leghamarabb 3 héttel előtte lehet foglalni
3 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén
3 és 12 év közötti gyermek után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 25 %-a kerül felszámításra pótágy használata esetén .
Az összes idősebb gyermek vagy felnőtt után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 40 %-a kerül felszámításra pótágy használata esetén .
A szobákban legfeljebb 1 pótágy vagy kiságy helyezhető el.
 
Kérésre a foglalást intézem.
Az üdülés reális értéke 326 euró !
 
Szobák:  a szálloda minden szobája igényesen, elegánsan berendezett, melyekben egytől egyik barátságos, meleg színek harmonizálnak a letisztult formájú bútorokkal. A szobák légkondicionáltak és a legújabb technológiával felszereltek: lapos képernyős televízió, műholdas csatornák és gyors, vezeték nélküli internet-elérés, ezen kívül hajszárító, telefon, SAT-TV, minibár gondoskodik a kényelemről. A szobák maximum 3 fő együttes elhelyezésére alkalmasak, és csak egy részük (superior deluxe room) erkélyes.
 
 
szolgáltatások:  étterem, bár, mosoda szervíz, valutaváltó.
 
Szabadidős lehetőségek
túrázás
szauna
fitneszközpont
wellnessközpont
masszázs
törökfürdő / gőzfürdő
 
 
Opatija strandjai a városi sétány előtt terülnek el. A legnépszerűbb a városi avagy a Lido, a Lungo Mare sétányon ezt követi a Kvarner, a Tomasevac és a Miramare.
A városi strand északi felén pontosan a Milenji hotel előtt egy szakaszon homokkal feltöltött partszakaszt találunk. A part nagyon lassan mélyül, így kisgyerekkel érdemes ide menni.
A városi strandot elhagyván a Lungomare sétányon tovább haladva gyorsan elérjük a Kvarner Hotel előtti strandot.  A Kvarner Hotel előtti öbölben homokos a tengerpart, amit néhány sziklatömb tesz változatossá.
Tomasevac strand
A strand egy picike, kis aprókavicsos öbölben terül el. Ez a strand is Kék Zászlós, vagyis nagyon tiszta a tenger vize és jól felszerelt a strand, aprókavicsos a partszakasz eleje, lassan mélyül, így nagyon sok kisgyerekes család strandol itt.  Az aprókavicsos rész után homokos talajt találunk.  
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 64 900 Ft
Az aukció vége: 2017-01-31 03:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése