2016. szeptember 26., hétfő

Térkép - térképész tankönyv - Térkép és műszertan§ - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Egyetemi tankönyv: Térképészet - Térkép- és műszertan.  Minden amit a témában tudni kell! 1974-es kiadás, 196 oldal,  109 ábra,  mindössze 250 kiadott példány.  
Figyelem! Kérem csak megfontolt, komoly vásárlási szándékkal licitáljon-vásároljon, és ha elfogadja az alábbi feltételeket és szabályokat:
1. Licittörlésre NINCS lehetőség, hiszen mi sem töröljük az Ön licitjét, ha az nem éri el az általunk remélt összeget. Minden aukciónkat 21 nap (3 hét) időtartamra indítjuk. A kérdezőfelületen feltett kérdésekre legjobb tudásunk szerint, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni! A vásárláshoz - licitáláshoz minimum 98% pozitív visszajelzés szükséges! Ezen a beállításon egyedi vagy alkalomszerű kérésre sem tudunk változtatni.
2. A Magyar Posta magas szolgáltatási díjai miatt érdemes más tételeinket is megnéznie, hiszen összevonva, több terméket együttpo stázva, Ön jelentős összegeket spórolhat meg. (Ilyen esetben, hogy Önnek ne kelljen sokat várnia, a többi aukció zárási időpontját is általában előre hozzuk! ) A posta folyamatosan változó díjtáblázata miatt, a régebbi feltöltésű termékeknél előfordulhat, hogy a terméklapon feltüntetett költség nem naprakész, ezért érdemes licitálás előtt a kérdezőfelületen tájékozódni a tényleges díjakról. Magunk részéről mindíg az aktuális, érvényben lévő postai díjtáblázat árai szerint számoljuk a postaköltséget!
3. Az aukció befejeződése után a vevőnek 2 hét (14 nap), villámáras vásárlás vagy regisztráció nélküli felhasználó esetén 1 hét (7 nap) áll rendelkezésére, hogy a megvásárolt terméket a terméklapon feltüntetett módokon kifizesse vagy személyesen átvegye.  A fenti időpontok lejárta után "SEMLEGES" értékelés elkészítését követően, az adás-vételtől elállunk, a terméket újrahírdetjük, a felhasznál! ót pedig véglegesen tiltólistára helyezzünk. (A kifizetett, de át nem vett tételeket 180 nap (6 hónap) után megsemmisítjük! ) A vevő és eladó közötti kommunikációt (amennyiben lehetséges) e-mail-ben bonyolítsa! (Egyes napszakokban nem mindíg vagyunk telefonon elérhetőek! Levelező rendszerének Levélszemét/SPAM mappáit rendszeresen ellenőrizze, mert sok Vaterával kapcsolatos üzenet egyből ezekben a fiókokban kerül archíválásra! )
4. A vásárlásról nyugtát automatikusan, számlát saját kérésre a szükséges adatok megadásával állítunk ki. (Számlát csak a ténylegesen megvásárolt kategóriájú termékről tudunk kiállítani! )
5. Postai feladás minden héten HÉTFŐN és SZERDÁN délután 13-14 órakor van, az aznap 12 óráig beérkezett befizetések sorrendjének megfelelően.
6. Utánvételes postázás NINCS, sima levélpostai küldeményeket csak a vevő saját írásos kérésére és felelős ségére adunk fel, hiszen eltűnés-elvesztés-rongálódás esetén ebben az esetben a Magyar Posta kártérítést NEM fizet a feladónak, így Önt mi sem tudjuk kártalanítani!
7. A tőlünk vásárolt tételeket csak a terméklapon feltüntetett szállítási-postázási-személyes átvételi formákban tudjuk kedves vevőink felé továbbítani, ettől egyedi vagy egyszeri kérésre sem tudunk eltérni!
Amennyiben elégedett volt a termékkel, a vásárlás lebonyolításával, kérjük látogasson el oldalunkra máskor is, és válogasson kedvére gazdag termékpalettánkból.  Jó nézelődést, tartalmas időtöltést kívánunk... (Figyelem! A friss árúkészlet aukcióinak indítása minden héten vasárnap este 19 óra 30 perckor történik! Nehogy lemaradjon!!! Legyen Ön az első, aki legújabb feltöltéseink között csemegézik!!!! )

Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2016-10-16 20:49 . Térkép - térképész tankönyv - Térkép és műszertan§ - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése