2016. szeptember 27., kedd

Nokia 350 ( Gyűjteményből ) Retro b# - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

( THF-6H ) A telefon működik, de a kijelző nagyon pixelhibás. Megszűnt 450 MHz-es rendszerű, telefonálni már nem lehet vele.
Szerkezetileg kitűnő, törés, repedés, feszegetésnyom nincs rajta. Az antenna gumiborítása részben az enyészet martalékává lett.
Tiszta, esztétikailag szép állapotban. Mikrokarcok a kijelző plexin.
Behatóbban tesztelni nem tudtam a kijelző olvashatatlansága miatt. Akkuja totál döglött!
Még így is gyűjteményi példány.
Töltő nem tartozik az aukció tárgyához.  
Mobiltelefon gyűjtemény felszámolás!!
Meghírdetett mobiltelefonjaim a többszáz darabos gyűjteményem megmaradt példányai. A teljes gyűjteményem felszámolom, ezért főként gyűjtők jelentkezését várom.
Eladásra szánt telefonjaim nem megélhetési, vagy üzletszerű tevékenység keretében kerülnek a piactérre, hanem a gyűjtés során hozzám került, vagy feleslegessé vált pé ldányok. Ezek okán rugalmas tudok lenni, akár cseréről, akár áralkuról van szó, - természetesen a pofátlanságot meg nem haladó határig!
Átvétel személyesen vagy előre utalás után ajánlott levélként küldve. Rózsaszín csekkes pénzküldés is lehetséges. Utánvéttel nem küldök!! Postaköltséget a vevő állja, aminek összege, e termékre vonatkoztatva: 800. - Ft.
Kérdésre szívesen válaszolok, ezért utólagos reklamációt nem veszek figyelembe, terméket nem veszek vissza! A termék megvásárlásával elfogadod a feltételeket. Játszadozók és kamulicitálók kíméljenek!
Spórolj a postával, vásárolj tőlem több terméket, így egy postadíjjal és utalási költséggel megúszod, ennek okán akár a második termék relatíve ingyen a tiéd lehet. Több terméknél súlytól függően a postaköltség emelkedhet, tehát az itt feltüntetett postaköltség csak ennek a terméknek az elküldésére vonat kozik!

Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2016-10-17 20:38 . Nokia 350 ( Gyűjteményből ) Retro b# - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése