2016. szeptember 30., péntek

BeamZ Led Light 3 fényorgona, 3 modul +3ÉV GARI* - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

BeamZ Led Light 3 fényorgona, 3 modul (141x 5mm LED)
Műszaki adatok:
- LED fényforrások
- 3x47 db led
- Elemenként egy színű ledek
- Különböző színű elemek
- Hangvezérelt, beépített mikrofonnal rendelkezik
- Állítható hangerő érzékenység
- Hangra elemek villogtatása
- 100. 000 óra LED élettartam
- Az elemek szabadon összeszerelhetőek többféle képpen
- Műanyag ház
- Méret: 50 x 14 x 12 cm
- Tömeg: 1 kg
- Kisebb discokba, házibulikba, kerti partyra
- Hangulatvilágításnak is ideális
Termékleírás:
A BeamZ holland fénytechnikai gyártó, fejlesztő. Termékei abszolút a nyugat-európai minőséget képviselik, modernek, igényesek, látványosak. A cég nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. A BeamZ termék minősége a profe sszionális felhasználást is lehetővé teszi. Minden BeamZ termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Beamz Led Light 3 fényorgona szabadon építhető, elemenként egyszínű 47, így összesen 282 fényforrással rendelkezik. Különlegessége, hogy az fényforrás moduljait szabadon szétszedhetjük, akár több különböző képen is összerakhatjuk őket. A LED technológiának számos előnye megfigyelhető a lámpán, ilyenek kis elektromos fogyasztás, kis tömeg, valamint gyakorlatilag örökéletű világítótestek. A technológia előnye még a kis hőtermelés. A zene ritmusára az elemek felváltva villognak. Tudásához képest nagyon kedvező árú termék, mely könnyen szállítható, könnyen felszerelhető, a LED technológiának köszönhetően izzó cserét sem igényel. Bármilyen szintű felhasználásra ideális, karaoke bulikba, házibulikba, clubokba, discokba is kiváló választás.
Kábelek, átalakítók , kiegészítők:
A termék mellé b�! �rmilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belü l jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
11. 990 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektproc esszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, dj! keverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-21 14:58 . BeamZ Led Light 3 fényorgona, 3 modul +3ÉV GARI* - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése