2020. november 24., kedd

OSRAM Xenon fényforrás, XENARC COOL BLUE INTENSE DS3 42 V 12 V85 V (Ø x H) 9 mm x 80 mm - Jelenlegi ára: 33 470 Ft

 Xenon fényforrás, XENARC COOL BLUE INTENSE
Különösen fényesen világít
Erős kontrasztokat biztosít
Akár 20%-kal több fény
Ideális tuning specialisták és olyan vezetők részére is, akik kedvelik az egyedi kialakítást
A fényforrásokat a hagyományos gázkisülésű fényforrások minőségi szabványai alapján gyártották. Viszont a fényüket nem szűri többé a külső fénycsóva rétegelése. Rendkívül kék és rendkívül kontrasztgazdag Xenon fényt bocsát ki egy teljesen új technológiának köszönhetően, speciális töltési rendszerrel.
Jellemzők:
A hagyományos bevonatos gázkisülésű lámpáknál max. 20 %-kal nagyobb fényáram, a kontrasztokban gazdag útmegvilágításhoz és az egyedi világítás kivitelért ? COOL BLUE - a hatás még nagyobb, a magasabb színhőmérséklettel ? Tiszta külső fénycsóva és ezáltal egyenletes fényelosztás ? Kompromisszumok nélküli minőség: hosszú élettartam, különösen a halogén lámpákkal összehasonlítva ? ECE engedély, így Európa szerte engedélyezett a közúti közlekedésben (StVZO szerint is) ? Stílusos, modern megjelenés a közlekedésben ? Nagyobb biztonság és megnövelt figyelem a több fénynek köszönhetően.
Műszaki adatok:
Foglalat: PK32d-5 ? Fényforrás típus: Xenon fényforrás ? Fényszín (fényforrás): Semleges fehér ? Kivitel: DS3 ? Méret, hossz: 80 mm ? Tartalom: 1 db ? Teljesítmény (gk. fényforrás): 35 W ? Átmérő: 9 mm ? Üzemi feszültség: 12 V, 85 V
Figyelem:
Ajánljuk, hogy a XENARC lámpacserét szakemberrel végeztesse el. Egy harmonikus színbenyomáshoz az izzók csak párosával cserélhetők.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #245543


Jelenlegi ára: 33 470 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 03:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése