2020. november 26., csütörtök

Új matrac,Fauna 16 cm-es ,komforthab, ingyen kiszállítás, 90x200x16cm - Jelenlegi ára: 60 650 Ft


Új termék gyári csomagolásban!
Minőségi magyar gyártmány 10 év gyári garanciával!
90x200x16cm
Aphrodité 20 start
Garancia: 3 év
Súlyhatár: 80kg
Keménységi érték: 5/10 
Réteg szerkezet:
15 cm általános fehér komforthab
A matracot fehér színű normál poliuretán habanyag alkotja. A klasszikus matracok közé soroljuk, általános célú, elterjedtebb hab. Szállítása könnyű súlyának köszönhetően.
Kétoldalas használat javasolt.
Fehér színű, klasszikus matrac, általános habszivacs hullámos felülettel.
Ár érték arányban a legjobb választás. 16 cm vastag.
Kiváló minőség elérhető áron.
 
 Biztonságos csomagolás.
 Ingyenes házhoz szállítás az egész ország területén!
A képek illusztrációk.
Szállítás kb. két héten belül.
Más rendelhető méretek:
80x200 cm
90x200 cm
100x200 cm
140x200 cm
160x200 cm
180x200 cm
200x200 cm
Választható huzatok:
Tencel huzat:
Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35%-ban természetes szálakat tartalmaz. Kiváló nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti el a test párolgásából eredő nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet biztosít.
Silver huzat:
Antibakteriális nemesfémadalékkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű. Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül, ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, terjedését.
Bambusz huzat:
A bambusz egy megújuló nyersanyag. A növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90cm-t is! A matrachuzat fonalában 35%-ban biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetesen szagtalanító hatású. Nedvszívó képessége négyszer magasabb, a pamuté. Nem tapad a bőrfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még a meleg napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.
Aloe vera huzat:
Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szálakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A por nehezen tud áthatolni rajta, nedvszívó képességgel rendelkezik. Jól átszellőzik és rugalmas anyaga igazodik a test által felvet matracformához.
Kérdésére szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 60 650 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 00:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése