2020. augusztus 31., hétfő

FIFA 10 -PC játék- - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Állapot: Használt, hibátlan
Az EA Sports 2009-ben is kiadta FIFA-játékát, mely a futball világába kalauzolja el a játékosokat. A játékmenet és grafika ismét élethűbb lett, míg egyre több csapattal lehet játszani. Lehet barátságos mérkőzést, bajnokságot, s egy egész karriert is játszani. A játékos mellett saját csapatot is lehet gyártani. Mindez nagy örömre szolgált a rajongóknak, de a magyarok legnagyobb boldogsága az volt, hogy lehet magyar kommentátorral is játszani.  Hajdú B. István és Faragó Richard közvetít magyar nyelven.
A Fifa sorozatnak vannak dinamikusabb, és vannak lassabb időszakai. Évről évre megjelenő focijátékoknál nem lehet elvárni, hogy mindig egy alapjaitól újra elkészített játékot kapjunk, éppen ezért érdemes kiemelt figyelmet szentelni azoknak az alkalmaknak, amikor valóban tényleg sok változásnak lehetünk szemtanúi. Peter Moore irányítása alatt az Ea Sports részleg ezt tűzte ki célul: újdonságok, előremutató játékmenetbeli változások és még élvezetesebb összkép.
A FIFA 10 remekül sikerült, ezt pedig nem csak a rekordokat döntő eladások és a nagyon pozitív újságírói, tesztelői vélemények támasztják alá, hanem a játékosok egyöntetű véleményei is. A tizes számmal ellátott, 2010-es Fifa legfontosabb újítása a 360 fokos irányítás bevezetése volt. Nincs többé furcsa átmenet az előre, a le előre és a le irányok között, mostantól valóban arra mozgunk, amerre az analóg kart húzzuk - ezzel sokkal folyamatosabb, sokkal látványosabb meccseket (és nem utolsósorban: sokkal precízebbeket! ) tudunk majd levezényelni. Az EA Sports fejlesztőcsapata persze nem volt rest átalakítani a játékmenetet is ennek megfelelően, hiszen a precíz irányítás a változatlan tempó mellett az élő pokol lett volna megannyi játékos számára, akinek mozdulatai már az elmúlt évek alatt kialakultak, megszokottá váltak. Mit tettek tehát? Lelassították a játékmenetet. Na nem az öreguras tempóra kell gondolni lassítás alatt, csak egy jóval átláthatóbb, követhetőbb sebességre, amely az új, részletesebb mozdulatokat és irányokat lehetővé tevő irányítással kombinálva egy teljesen lecserélt, kimosott, átalakított FIFA játékmenetet eredményezett. Természetesen a megújított, és ha lehet , az elődöknél jóval élvezetesebb játékélmény csak a FIFA 10 varázsának a fele: mindezekhez egy nagyon stabil, nagyon tartalmas egyjátékos és többjátékos tartalmat is fel kellett építeni: ebben pedig már évtizedes tapasztalata van az Ea Sports fejlesztőinek.
Továbbfejlesztésre került a "Legyél Profi" játékmód, ahol saját karrierünket egyengethetjük, és persze az idei FIFA is a legaktuálisabb csapatokkal, az ismert és a kevésbé ismert ligák adataival, hatalmas adatbázissal, a játékosokra valóban hasonlító modellekkel és ami számunkra még ennél is fontosabb: magyar kommentárral érkezett. Természetesen az EA figyelt a lokalizációra, hiszen a sorozat számára a legfontosabb régió a nyelvileg szétszabdalt Európa. A Fifa 10 multiplayer játékmódok tekintetében időtállónak bizonyult, a rajongók pedig még most is lelkesen játszanak online - de a magányos harcosok is találnak majd elég tartalmat a játékban ahhoz, hogy több hétre elegendő szórakozásban legyen részük.
A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Fifa 10-et és ha igen, kinek ajánlott?
A FIFA 10 egyértelműen tökéletes választás bárkinek, aki szereti csak egy kicsit is a focit akár élőben, akár pedig videojátékként játszva: az aktuális felvonásban minden eddiginél szebb animációk, látványos kapura rúgások találhatóak, és persze lehetőség van az interneten keresztül másokkal összecsapni, vagy két kontrollerrel többen is játszhatnak egy gépen, egy tévén - a lehetőség adott. Sportjátékokat kedvelők számára ideális ajándék ráadásul az idei rész minden eddiginél több újdonságot tartalmaz, kiforrottabb, mint elődjei és látványban is egy magasabb szintet képvisel.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 17:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése