2020. augusztus 27., csütörtök

AKCIÓ !! 10 DARAB TOKOS ÍRHATÓ TDK DVD+R DOUBLE LAYER DL KÉTRÉTEGŰ LEMEZ 8,5 GB 8X - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

A fotó szerinti típusú bontatlan TDK DL DVD-k.
Teljesen épek, bontatlanok.
10 darab egyben, mindegyik külön-külön vastag tokban, gyárilag fóliázva.
AKCIÓ!!!
Tekintse meg további tételeinket is!
MPnumizm, MPnumizm2 és MPnumizm3 néven is mi futunk!
Közös postázással és fizetéssel!
TELJES KÖZÖS KÍNÁLATUNK: (KATTINTSON A KÍVÁLASZTOTT SORRA! )
NUMIZMATIKA + PAPÍRRÉGISÉG + EGYÉB
ÓKOR
ÁRPÁD-HÁZ
VEGYES-HÁZ
HABSBURG-HÁZ
1848-1849 SZABADSÁGHARC
KORONA-PENGŐ-FORINT
HATÁROZÓ KÖNYVEK
 
LICITÁLÁS ELŐTT KÉRJÜK, OLVASSA EL EGYSZER RÉSZLETES VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓNKAT:
- Mindig a fotókon szereplő, és a hirdetésben leírt minőségű termék kerül kiszállításra!  
- Több termék rendelése esetén – ha a vevő másként nem kéri – a megrendelt tételek automatikusan egy csomagként és egy postaköltséggel kerülnek kiszállításra.
- MPnumizm, MPnumizm2, és MPnumizm3 néven is mi futunk! Közös postázással!
- Összevárás kérésre megoldható!
- Külföldre nem postázunk!
- Fizetés lehetőleg előre utalással.
(AZ ELŐRE UTALÁS gyakorlatilag kockázatmentes a vevők számára! A Vatera Biztonságos Vásárlás Programja ugyanis termékenként 100 000 Ft-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít arra az esetre, ha az előre kifizetett termékkel az eladó kereket oldana! )
- Utánvétes fizetést nem fogadok el.
- A tétel leütése után a fizetendő ár már nem alku tárgya!
- A nyertes licitálónak legkésőbb az aukció lejárta utáni hetedik napon fel kell vennie velem a kapcsolatot! (Lehetőleg írásban: Email-ben vagy SMS-ben. )
- A 21 napon belül nem fizető vevők negatív értékelésben részesülnek, és a kifizetetlen tételeket újraindítjuk.
- A belföldi postaköltségek meghatározásában az utalás időpontjában aktuális postai díjszabás és a Vaterafutár aktuális ártáblázata az irányadó.
(Az Ön érdekében olyan postázási módokon javaslom küldeménye feladását, aminek biztosítása elveszés vagy a küldemény megsemmisülése esetén 100%-ban fedezni tudja annak értékét!
- Ajánlott levél automatikus biztosítása: kb 7 000 Ft.
- Az MPL csomag automatikus biztosítása 150 000 Ft.
- Az átvételi elismervény aláírása előtt mindig jelezze a kézbesítőnek, és rögzítsék jegyzőkönyvben, ha küldeményének csomagolásán külsérelmi nyomokat fedez fel!
- Ha a boríték sérült, és az érme vagy bankjegy hiányzik belőle, a bürokratikus félreértések elkerülése érdekében semmiképp se azt diktálja a jegyzőkönyvbe, hogy „ pénz” volt a borítékban, hanem azt, hogy a várt levele tűnt el a borítékból. (Csomag esetében ez a tanács persze nem érvényes. )
- A termékeket feladás előtt mindig jól becsomagoljuk, hogy az a normál szállítási körülmények között semmiképp ne sérülhessen meg! Az ennek ellenére mégis bekövetkező szállítási sérülésekért már a kézbesítő cég tartozik felelősséggel a feladó irányában, és a kárrendezés már rajtunk keresztül történik!
- Hibás összeállítású, csomagolásnál sérült, vagy hiányos postázás esetén kérjük, hogy mihamarabb szóljon nekünk! Ha a küldeménye már egy hetet késne, jelezze, és kerestetni kezdjük a csomagot!
- Ha hibás szövegezésű, összecserélt vagy hiányos fotójú hirdetést fedez fel az ajánlataink között (nagyon ritkán, de sajnos előfordulhat) kérem, értesítsen minket! (Az esetlegesen hibásan megadott ajánlatokra érkező rendeléseket értelemszerűen nem tudjuk teljesíteni. )
- Ha mindezek után valamiben bizonytalan vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja bátran a: Kérdezzen az eladótól menüpontot!
EGYÉB FELTÉTELEK:
1. A kölcsönösen korrekt, becsületes és jószándékú hozzáállás nálunk alapvető szempont az adásvétel során. Az ezeket megsértő, és emiatt tiltólistára került felhasználóink így a későbbiekben a vásárlások semmilyen mozzanatában (sem licitálóként, sem vevőként, sem fizető vagy közvetítő partnerként, sem pedig címzettként) nem vehetnek részt.
2. Hamis vagy megtévesztő személyes adatokat (név, cím, telefon) megadó vásárlókat, illetve a vásárlás folyamata alatt csalóként lelepleződött vagy más bizonyított okból magas rizikófaktorúvá vált, és emiatt megbízhatatlan vásárlókat nem szolgálunk ki.
Fenti két pont teljesülése vagy megalapozott gyanúja esetén az eladó az adásvétel folyamatát annak bármely szakaszában megszakíthatja. Ha lehetséges, erről az adott felet e-mailben értesíti. Amennyiben az értesített fél 1 héten belül nem él válaszadási lehetőséggel és/vagy nem tudja a fennálló helyzetet az adott 1 héten belül hitelt érdemlően és megnyugtatóan tisztázni, úgy az eladó nem kötelezhető az adásvétel további folytatására. Ebben az esetben, ha a vevő már korábban elutalta a vásárlás összegét (+ - nem számít), akkor azt az eladó ezt további 1 héten belül (az estleges felmerülő utalási költségek levonása után) visszautalja. Amennyiben nincs számlaszám, amire vissza lehetne utalni, és a vevő nem gondoskodik ennek pótlásáról a rendelkezésére álló 1 hét alatt, úgy az ebből eredő esetleges károkért az eladó már nem tartozik felelősséggel.
A VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ HATÁLYA:
Érvényes licit megtételével vagy fix áras termék megvásárlásával a vevő automatikusan elfogadja a Vásárlási Tájékoztatóban foglaltakat!
Jó vásárlást, és sikeres licitálást kívánunk!
MPnumizm, MPnumizm2 és MPnumizm3

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 23:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése