2019. december 29., vasárnap

Polar A360 fekete L-es szíjjal eladó! Pulzusmérős óra A 360 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Használati jelek látszanak rajta, aksija jól bírja. Vettem egy komolyabbat, ezért eladó.
Polar pulzusmérő óra - Polar A360 
Mellkaspánt nélküli pulzusmérés, érintőképernyő, aktivitásmérés!
A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot.
Könnyed precizitás:  Egyszerűen csak csatold fel a karpántot és már indulhatsz is. A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot.
Kiváló edzéstárs:  Alig észrevehetően lát el tanácsokkal, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő pulzuszónában végezd az edzéseidet. A Polar Smart Coaching funkciói most is a segítségedre lesznek az edzésed és a fittségi állapotod azonnali értelmezésében.
Folyamatos aktivitásmérés:  A Polar A360 rögzíti minden mozdulatodat, lépésedet, a megtett távolságot, méri az elégetett kalóriát, sőt, még az alvásod minőségét is! Napközben folyamatos visszajelzésekkel motivál a céljaid elérése felé, sőt, vibrálva figyelmeztet, ha már túl régóta ülsz egy helyben.
Ne maradj le semmiről:  Az okos értesítések segítségével egyetlen bejövő hívás, SMS, Facebook üzenet vagy tweet sem kerülheti el a figyelmedet.
Impozáns megjelenés:  A Polar A360 kiválóan ötvözi a letisztult minimál designt a divatos, ugyanakkor praktikus megjelenéssel. A nagy felbontású érintőképernyő könnyen olvasható, és kezelhető, a karpánt színe szabadon változtatható, akár nap mint nap…
Smart Coaching funkciók:
Activity guide:  Folyamatosan visszaszámol a napi aktivitási cél eléréséig. „ Kocogj 10 percet, vagy sétálj 34 percet”. Szeretnéd gyorsabban elérni a célt? Növeld a mozgásod intenzitását. Lassan, de biztosan típus vagy? Ne szállj buszra, inkább sétálj néhány megállót…
Activity benefit:  Időről időre összesíti az aktivitási adataidat, és az aktívan töltött idő hatását a szervezetedre.
Smart Calories:  Pontosan kiszámolja a napi tevékenységeid közben elégetett kalória mértékét tested adatai, valamint az aktivitási szinted alapján. Edzésed is volt? Remek, pulzusmérés közben a kalória számítása még pontosabb.
Pulzusalapú edzés:  Folyamatosan mutatja az aktuális pulzusszámot, valamint a pulzuszónát, amelyben az edzésedet végzed. Ennek segítségével optimalizálni tudod az intenzitást a megfelelő edzéshatás elérése érdekében.
Training Benefit:  Az edzést követő azonnali, szöveges visszajelzés tájékoztat arról, hogy az elvégzett munka milyen hatással volt a szervezetedre a pulzuszónák és az egyes zónában töltött idő alapján.
Sport profilok:  A Polar Flow webes felületről száz különféle sportág profilja tölthető le a fitnesz pántra. A megfelelő profil kiválasztásával könnyebben kategorizálhatók az edzések, valamint pontosabb kalória-felhasználás adatot számol az A360.
Méretek:
Súly:  31. 7g (S), 33. 7g (M), 37. 3g (L)
Karpánt vastagsága:  13, 5 mm
Karpánt szélessége:  23, 5 mm
Karpánt hossza L:  180-225 mm
Műszaki specifikációk:
Vízállóság:  Vízálló (WR30)
Képernyő: Széles látókörű színes TFT érintőképernyő
Képernyő felbontás:  80 x 160 pixel (RGB)
Képernyő méret:  13 mm x 27 mm
Pulzusmérő:  Polar optikai pulzusmérő 2 zöld LED-del, 1 fotodiódával
Akkumulátor:  Tölthető 100 mAh
Akkumulátor tartóssága:  24/7 aktivitásméréssel és napi egyszeri, egy órás edzéssel, okos értesítések nélkül 2 hét egy teljes feltöltéssel
Kapcsolat:
Alkalmazás:  Bluetooth Smart
PC és Mac:  Micro USB kábel amely töltésre és adat kommunikációra is szolgál
Kompatibilis:
• Mac OS x10. 6 és későbbi, valamint Windows XP, 7, 8, 10
• Okostelefon iOS7 és későbbi, valamint Android 4. 3 és későbbi
• Polar H7 Bluetotth Smart pulzusmérő jeladó
• Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS felhasználók) és MapMyFitness
• Kompatibilis okostelefonok listája megtalálható a http: //www. polar. com/en/support linken
Szoftver:
Elérhető nyelvek: angol, német, olasz, francia, spanyol, portugál, dán, holland, svéd, norvég, finn, lengyel, orosz, kínai és japán.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-20 00:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése