2019. december 31., kedd

gyerek,baba,matrica,falmatrica,fal,dekoráció,lakás,otthon,gyerekszoba,fagyi,daisy,kacsa,minnie,egér - Jelenlegi ára: 1 6


TERMÉKLEÍRÁS
Dekoráld magad gyorsan és könnyedén az otthonod.  
Egy remek lehetőség arra, hogy kidíszítsd gyermeked szobáját vagy bútorait.  
A kiváló minőségű falmatricát bármilyen por és zsírmentes felületre felragaszthatod.  Felhelyezése nem igényel szaktudást. Saját magunk könnyedén és gyorsan felragszthatjuk az előre kivágott öntapadós elemeket. Egy matrica szett számtlan formában variálható. A saját elképzeléseinknek és fantáziánknak semmi nem szabhat határt, mert bárhogyan felragaszthajuk őket, illetve kombinálhatjuk más matrica szettekel is, nem szükséges a gyártó elképzelését követni.  Kellemes, keratív időtöltés lehet a család számára.
Ha már meguntad, és egy kis újdonságra vágysz, akkor könnyedén eltávolíthatod és újat applikálhatsz a falra.
Dekorálhatsz vele otthon a lakásban, irodában, ovodában, iskolában, játszóházban, stb.
Dekorácó lehet gyerekszoba, babaszoba, nappali, előszoba, hálószoba, konya, vagy étkezőben.
Felhasználható falra, fűrészpros tapétára (nem lesz olyan szép mint a sima falon, de fennt marad), fémre, üvegre, csempére, fára, bútorra, autóra, hűtőre, tükörre.
A matrica szetten található elemek: Minnie mouse, egér, Daisy kacsa, masni, sütemény, süti, torta, maffin, cukorka, cukrászda, stb.
A KÉPRE KATTINTVA TALÁLOD AZ ÜZLET ÖSSZES TERMÉKÉT!
SZÁLLÍTÁS
- A meghirdetett termék rendelésre érkezik külföldi küldeményként a megrendelés során megadott címre.  A termék kézbesítésre megadható külföldi cím is, a postaköltség nem változik.
- A szállítási idő Magyarországon a Magyar Postán keresztül átlagosan 3-4 hetet vesz igénybe. Előfordul, hogy az általános szállítási időt túllépve a csomag 50-60 napig szállításban van, mert a Magyar Posta lassabban dolgozza fel. A csomagok megközelítőleg 4-5%-a érkezik lassabban. Ennek azonban ellenkezője is tapasztalható. Vannak gyorsabban érkező csomagok boldog megrendelőkkel, akiknek 10-14 napon belül megérkezik a csomagja. Mert a Magyar Posta tényleg kiszámíthatatlan. : )
- Legyél Te is szerencsés és boldog megrendelő! : )
- A szállítási idő nem befolyásolható, minden esetben a Magyar Postán múlik!
- A szállítási idő, a pénz beérkezésének időpontjától számolható!  Rendelésedet hamarabb elindíthatod hétvégén vagy ünnepnapon, ha küldesz egy fényképet vagy bizonylatot a pénz elküldéséről.
MEGRENDELÉS MENETE
- A termék megrendelését követően a vásárló e-mail címére automatikus vásárlási értesítő érkezik a rendeléssel kapcsolatos teendőkkel. Figyelmesen olvasd végig!
- A megrendelés beszerzését követően néhány napon belül nyomon követő szám kerül kiküldésre, amivel kézbesítésig követhető a csomag a Magyar Posta oldalán.
- Utánvételes vásárlásra nincs lehetőség! Külföldről nem küldenek utánvéttel csomagot.
- Ha nincs lehetőséged az utalásra, akkor a vásárlási értesítőben találsz megoldást a problémára! Ingyenes lehetőség, nem terhel plusz költség.
BIZTONSÁG
- A Vaterán biztonságosan vásárolhatsz, mert az eladók ellenőrzésen mennek keresztül, ami garantálja, hogy az eladói fiókok mögött valós személyek állnak. Visszaélés esetén az eladó személyes adatai lenyomozhatóak, így nincs értelme a Vaterán keresztül átverni a vevőket. Az eladók tevékenységeit folyamatosan figyelemmel kísérik, több ponton figyelik a gyanús aktivitásokat, az úgynevezett "csalófigyelő" algoritmussal, hogy még időben megelőzzék a visszaéléseket.
- Minden adásvétel után értékelést készít a vevő és az eladó egymásról, így minden eladó korábbi tranzakcióját megnézheted. Ezek alapján tudod eldönteni, hogy mennyire megbizható személlyel állsz szemben, és kivel fogsz üzletet kötni.
- Hogy a vásárlók méginkább biztonságban érezzék magukat a Vatera 100. 000 forintos pénzvisszafizetési garanciát vállal, minden termék után a Biztonságos Vásárlási Program keretén belül. Bővebben olvashatsz a programról a piros szövegre kattintással.
HIBÁS, SÉRÜLT TERMÉKEK
- Mielőtt negatív értékelést készítenél, kérlek jelezd a problémát, mert mindenre van megoldás. Csak arra nincs, amire nem szeretnénk. : )
- A legnagyobb odafigyelés és elővigyázatosság következtében is sajnos előfordul, hogy a termék szállítás közben megsérül, vagy hibásan érkezik, nem jó méretet, vagy színt küldenek, mert emberek dolgoznak mindenhol. Ilyenkor több megoldás létezik arra, hogy a vevőt ne érje kár. Kérlek minden esetben 7 napon belül jelezd a problémát, mert ezidőn belül van lehetőségünk elindítani bármilyen kérelmet.
ÁLTALÁNOS
- Több színű vagy méretű termék megrendelése esetén pl. ruha, cipő stb., két lehetőség van arra, hogy jelezd melyiket szeretnéd.  Az első lehetőség megrendelés közben a megjegyzés rovatban.  A második lehetőség utólag e-mailben.
- A ruhák mérete esetenként 1-2 cm-rel eltérhet a leírtaktól, illetve monitorbeállítástól függően színeltérés is előfordulhat a termékeknél.
- Ide kattintva letöltheted az Általános Szerződési Feltételeket.
Köszönöm, hogy itt jártál!


Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2020-01-20 13:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése