2019. december 31., kedd

EMOS szobaantenna, 46 dBi HDI 300 - Jelenlegi ára: 6 550 Ft

EMOS szobaantenna, 46 dBi HDI 300
beltéritöbb adó vételére alkalmasalkalmas lakókocsihozjelvétel: DAB/DVB-T/T2full HD adások vételére alkalmasnyereség: 46 dBivételi szög: 180°Amennyiben a televíziója tartalmazza a DVB-T dekódert (kezelési útmutatójában, leírásában ezt megtalálja), úgy már csak erre az antennára van szüksége, hogy fogja az ingyenes digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásokat.
Amennyiben viszont televíziója régebbi és ezt nem tudja, úgy szüksége lesz egy DVB-T beltéri egységre is.
Az ingyenesen fogható csatornák jelenleg:
M1, M2, Duna, M4 sport, M5, Duna World, RTL Klub, TV2, FEM3, Izaura TV, Zenebutik, Spektrum HomeHirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A szállítási költségeket (Foxpost, DPD) megtalálja a termék adatlapján a Szállítási feltételek menünél, Sopronban pedig díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
J0662;

Jelenlegi ára: 6 550 Ft
Az aukció vége: 2020-01-21 11:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése