2019. november 26., kedd

Herendi madaras mintás kistányérok - 6 db - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Átmérő: 15 cm
Hibátlan.  
Igyekeztem minden fontos jellemzőt leírni, ha mégis felmerül valami kérdés, várom.
Postai díjaszabás a mindenkori aktuális postai díjaknak megfelelően, a súlytól és az áru terjedelmétől függően a legkedvezőbb postai díjat számolom ki minden egyes vásárló esetében!
Alapként a magyar posta MPL 2-5 kg-ig díjszabás van megadva, de a csomag súlyától ez lefelé is vagy felfelé is eltérő lehet. A tényleges költség a tárgyak mennyiségétől is függ, amit csak a licit vége után tudok pontosan meghatározni.
Kizárólag a magyar posta által díjszabásnak megfelelően postázok! Nem áll módómban a vevő kérésére semmilyen más postai formát választani - így kérem, hogy akinek ez nem felel meg, az ne licitáljon!
Kérem figyelembe venni, hogy a csomagolóanyagnak is jelentős súlya van a biztonságos csomagolás érdekében, amikor törékeny tárgyról van szó!
Mivel 10 nap elegendő kell, hogy legyen az adás-vétel rendezésére, a 11 napon automatikusan negatívval értékelem azt, aki nem rendezte az adás-vételt.
Kérem a nyertes licitálót, hogy ennek megfelelően vegye fel velem a kapcsolatot.  
Nem telefonálgatok senki után sem és nem fogok többször levelet írogatni sem!
Kapcsolattartás email-en keresztül, telefonon nehezebben vagyok elérhető, ezért kérem, hogy elsődlegesen email-en egyeztessünk, mert a telefonhívásokat kissé bonyolult megjegyezni, főleg ha nem vagyok a gép előtt és nem látom, hogy ki mit vásárolt!
Kérem, hogy a nyertes közölje a postázási címet vagy email-en, vagy az utálási adatoknál, mert enélkül nem tudom küldeni a tételt.
Az licitáljon, aki ezeket a feltételeket be is tartja!
Köszönöm, hogy végigolvastad!
Sikeres licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 13:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése