2019. november 27., szerda

Apple iPhone 8 Plus 64GB Silver - Jelenlegi ára: 203 360 Ft

Apple iPhone 8 plus
 
APPLE IPHONE 8 PLUS 
Képernyő: 5. 5 "
Apple A11 (6 mag, legfeljebb 2, 39 GHz-ig)
RAM memória: 3 GB
Rendszer: iOS 11
A kamera: 7. 0 Mpix - elöl, 12. 0 megapixel
Akkumulátor: Li-Ion 2675mAh
 
 
IPHONE 8 PLUS  (RED)
 
 
Nézd meg a lángoló piros iPhone 8 Plus-t.  Ez a terméksorozat (RED) egy jótékonysági eseményen való részvétel kifejezése.  Szokatlan akció, amelynek célja az AIDS elleni küzdelem.  Az okostelefon előnyei itt azonban nem érnek véget. Intelligens processzort kap, mesésen színes képeket a Retina HD felbontásában és a két 12 megapixeles kamera által készített briliáns képeket.  Az egész egy extravagáns házban van, egyedülálló és egyedi kialakítással.
 
 
 
 
 TRUE TONE
 
 
Az iPhone 8 Plus rendkívül magas kontrasztarányt biztosít.  Játékok, filmek, fotók - mindent le fog nyűgözni a maga világosságával.  Természetes színek.  A True Tone technológiát használták fel a megőrzésükre.  Intelligensen elemezheti a környezetet és beállíthatja a fehéregyensúlyt.  A megjelenített színek tehát reálisak, élénkek és inspirálóak is.
 
 
 
 
KÉT MESTER KAMERA
 
 
Gyorsabban működő kamera, új színszűrők, mélyebb képpontok és optikai képstabilizáció.  Tehát az Apple megalkotta a tökéletes, 12 megapixeles kettős kamerát.  Próbálja ki a veszteségmentes teleobjektív zoomot és a második nagy látószögű objektív panoráma módját.  Mind a képekben, mind a videókban a felvételek gazdagítják a HDR módot.
 
 
 
 
A SELFIE TELE VAN KIFEJEZÉSSEL
 
 
Még akkor is, ha a fényviszonyok nem jók.  Lenyűgöző hatás érhető el a finom háttérhulladék alkalmazásával.  Az iPhone 8 Plus javított a portré módban is, amely lehetővé teszi, hogy kiemelje a részleteket és kiemelje a képek színeit.  Már semmi sem akadályozza meg a tökéletes portré létrehozását.  
 
 
 
 
AZ IPHONE 8 PLUS MAXIMÁLIS LEHETŐSÉGEI
 
 
Az iPhone 8 Plus processzorja intelligenciával van ötvözve.  Képes maximálisan kihasználni a lehetőségeit, a sebességet hatékonyságra fordítja.  Minden másodpercben hatalmas mennyiségű adatot elemez, majd a hat mag közé sorolja a feladatokat.  Futtasson több alkalmazást, nézzen filmeket vagy készítsen újabb rekordot a játékban. Mindenképpen ossza meg az eredményt barátaival.  Ez idő alatt az iPhone 8 Plus nem fog leállni egy pillanatra sem.
 
 
 

Jelenlegi ára: 203 360 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése