2019. november 24., vasárnap

Antik, régi XIX.szd. végi, XX.szd. eleji orosz, cári időkből származó réz gyertyatartó (vintage) - Jelenlegi ára: 2 990

Eladó a képeken látható antik, régi XIX. szd. végi / XX. szd. eleji orosz, a cári időkből származó réz gyertyatartó (vintage).
Magasság: ca. 21, 00cm,
Talp legnagyobb átmérője: ca. 10, 60cm,
Gyertyatartó rész átmérője: ca. 4, 30cm,
Súly: ca. 3-400g.
Állapot: fotók szerint, korának és használtságának megfelelő állapotban, talpazaton egy alig észrevehető nyomódás, kisebb oxidációk, melyek már az eladási árában is nyomott hagytak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kérem a Nyertes Licitálót, hogy az aukció zárását követő 3 napon belül legyen kedves felvenni velem a kapcsolatot és a választott szállítási mód szerint rendezni a pénzügyeket a megadott bankszámlaszámomra! A teljeskörű pénzügyi rendezést követően azonnal indítom a kiszállítást, mely max. 2-3 napot vehet igénybe.
Előzetes egyeztetést követő személyes átvétel (Bp. X., vagy XIV. ker. Örs vezér tere) esetén a termék vételára - természetesen szállítási költség nélkül - készpénzzel is rendezhető.
Minden egyéb feltétel a Szállítási és Fizetési Feltételeknél.
Gondosan csomagolok, de csak az általam személyesen végzett szállításokért tudok felelősséget vállalni.
Ezúton itt kérek minden Kedves Licitálót, hogy csak és kizárólag a fentiek tudomásulvétele mellett tegye meg felelősségteljes, visszavonhatatlan licitjét, melyet más licitálók miatt sem áll módomban törölni!
Fentiekkel kapcsolatos megtisztelő együttműködésüket ezúton előre is köszönöm.
Mindenkinek sikeres licitálást kívánok!
historikus  

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-15 12:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése