2019. május 31., péntek

Új! Solanie Perfect Relax 3 Peptides Mimikai ránctalanító elixír 15ml - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

https: //alveolashop. com/hu/solanie-perfect-relax-3-peptides-mimikai-ranctalanito-elixir-15ml-so11205
Garantáltan új, bontatlan csomagolásban.
Perfect Relax peptides elixírünk a Botox otthonodban is elérhető változatának bőrfiatalító és ráncsimító hatását kínálja a homlok, száj és szemek környékén. A Neodermyl®, Argirelin® és Leuphasyl® peptidkomplexre épülő tűnélküli mezoterápiás hatással, az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő látványos eredményeit érheted el. Az elixír csökkentik a mimikai izmok összehúzódásának következtében kialakuló ráncok mélységét. Hozáadott hialuronsav összetevője és növényi kivonatai pedig nem csak értékes nedvességgel látják el a bőrt, de megteremtik azt a természetes közeget is, mellyel rugalmasságát visszanyerheti. Az elixír rendszeres használat mellett már 2 hét után láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát.
Termékjellemzők:
- Azonnali tűnélküli mezoterápiás hatás
- 3 peptidre épülő szuperkomplex
- Akár 47%-al kisebb ráncmélység 28 nap használat után
- 0% ásványi olaj
- 0% parabén
- 0% szilikon olaj
- 0% parfüm
Használata: Reggel és este arctisztítás után oszlass el 1 pumpányit az arcbőrön, majd alkalmazd a Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló krémet vagy a Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló Plusz krémet és gyengéden masszírozd be a bőrbe. A 3 Peptides elixír hatékonyságának maximalizálásának érdekében hetente egyszer alkalmazd a Quick Fine Enzim Peeling Hámlasztó gélt a bőr tisztításához és előkészítéséhez. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbi feltételeket!
Minden meghirdetett termékem a kategóriájának megfelelő állapotú. Új, címkés vagy az újjal garantáltan egyenértékű állapot esetén szívesebben használok katalógusképeket (nem bontom meg a csomagolást), de kérésre megteszem.  
Használt cikkek esetében mindig készül kép magáról az áruról is. Törekszem arra, hogy minden sérülést kiemeljek a képeken és a leírásban, de a legjobb szándék ellenére is elkerülheti a figyelmemet egy-egy kisebb hiba.
Magánszemélyként hirdetem a feleslegessé vált, soha nem hordott, kinőtt, megunt... holmikat, így mindenből kizárólag a meghirdetett mennyiség, szín, méret áll rendelkezésemre.
Általában az összeg beérkezése után hetente egyszer (péntek/szombat/hétfő) postázok, de magánszemélyként, lehet olyan elfoglaltságom, ami miatt ez elhúzódik (szabadság, betegség, túlóra... ). Amennyiben a leütött terméknek adott határidőre meg kell érkeznie, kérem, még a leütés előtt jelezze.
Csomagolási költséget nem számítok fel, a csomagolás értéke 50-1200Ft között változik. Mindent igyekszem a lehetőségekhez és a termék tulajdonságaihoz igazodva gondosan csomagolni (talpas vagy buborékos boríték, doboz... ), mindezek ellenére a postázás során sérülhet a csomag. Erre sajnos nincs kihatásom. Amennyiben a termék szállítás közben megsérül, azt a Posta felé igazolni kell és Vaterafutár-os csomagok esetén az áru értékét megtérítik. Ez azonban szigorú bizonyítási eljáráshoz kötött (fényképek, tanúk... ).


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 14:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése