2019. május 29., szerda

Rozsdamentes acél szíj csere Huawei B2 B3 Talkband fekete arany ezüst rózsa arany - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


Szíj sajátosságai :
Szíj típusa: óraszíjak
Típusszám: Huawei
Sáv Anyaga Típus: rozsdamentes acél
Állapot: Új, címkék nélkül
Kapcsos Típus: stílusos Buckle
Hosszúság: 175mm
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás:  a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon, hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció:  minden esetben  email-ben a fentiekben említett miatt.
Hibás termék:  visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott budapesti címre.
A szállítási idő: 15 munkanap, de a postától függően előfordul 20 munkanap is! A posta szállítási idejéért nem tudok felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos!  Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 20 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás:  Kizárólag átutalást (házibank, netbank banki befizetés) fogadok el.
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen, ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni, ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
 Garancia: 1 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot es kicserélem vagy visszavásárolom a terméket megegyezéstől függően.
Freemail, Citromail probléma:  Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés:  Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 13:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése