2019. május 30., csütörtök

Moonbasanails ONE STEP Géllak 5ml Széles Választékban - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

A ONE step géllakkokat elég csak egy rétegben felvinned, a magas pigmentszámnak köszönhetően tökéletes a fedés biztosít. Próbáld ki te is a Moonbasanails ONE step termékek telt színeit, a géllakk leoldható!
Minden esetben kérném a rendelésnél a termék pontos megnevezését és a termék kódját is megjelölni!
Elő
Az ÁR Egy( db) TermÉkre ÉrtendŐ!
Termékeim között a Moonbasanails szinte összes termékét megtalálod mint kéz és körömápolás műköröm építés( gépek is) kategóriában mint a proffeszionális műszempilla építés termékeit is. A termékeket hetente kétszer van lehetőségünk személyesen átadni vagy postán való rendelés esetében teljesíteni! Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban szívesen segitünk, használattal kapcsolatosan vagy a termékkel. Termék használata röviden: Minden esteben a körmöt elő kell készíteni, Nail Prep és Bonder használata szükséges, a géllakk használatánál szükséges alap UV körömerősítő és fedő fény használata, illetve UV/LED lámpa használata, ezek mindegyike megtalálható a termékeim között!
  
Megrendelést követően automatikusan megkapod e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Ha 8. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen postával teljesítem megrendelésed!


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 17:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése