2019. március 27., szerda

Újsz skinny dzsörzé hatású elasztikus NEXT farmernadrág 164 170 - Jelenlegi ára: 4 890 Ft


14 éves kisfiam kinőtt nadrágjait kínálom eladásra, kérlek mindegyiknél ellenőrizd a mért adatokat.
Mindegyik megkímélt darab, olyan, amilyet magam is szívesen megvennék, vannak köztük újak is, melyeket kisfiam úgy nőtt ki , hogy nem volt alkalma hordani.
Az esetleg előforduló hibákat mindenhol külön jelzem és fotóztam, kérlek ezek tudatában licitálj, köszönöm szépen.
katalógus fotó
Extra pasis skinny Next dzsörzé hatású elasztikus farmernadrág 164-es, 14 éves méretben, kérlek ellenőrizd a mért adatokat, elég nagy méretezés, 164-170-es méretre ajánlom.
Anyaga elasztikus farmer, színe szép sötétebb farmerkék vagány koptatásokkal.
Dereka állítható, szárai egészen szűk, skinny szabásúak, nagyon pasis és nagyon kényelmes felvéve.
dereka max 43 cm,
csípő max 52 cm
Tökéletesen hibátlan, szinte új állapotban, sajnos a gördeszkás kulcstartót nem találom, de ha előkerül, mindenképp küldöm a nadrággal, nagyon keresem 16 éves méretben, hibátlan vagy új állapotban : )
katalógus képek
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!


Jelenlegi ára: 4 890 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 18:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése