2019. március 27., szerda

Számzáras kis lakat, Eiffel torony mintával - Jelenlegi ára: 690 Ft


Számzáras pink lakat bőröndre, táskára, erényövre, akármire.
A számok beállíthatóak igény szerint.
-------------------------
Budapesten személyes átvétel (egyeztetés szerint napközben, este vagy hétvégén is) és lehetőség szerint kipróbálás, a Baross utcában (VIII. ) oldható meg. A Harminckettesek terétől egy megállóra, a Horváth Mihály tér közelében.
Több termék megvásárlása esetén megbeszélhető árengedmény vagy valami kedvezmény, ajándék. Pár száz forintnál ne számítson senki nagy tételre, de nagyobb értékű dolgoknál tudunk egyeztetni.
Személyes átvételnél ez jobban megoldható, mert akkor legalább megúszom a csomagolást, postára mászkálást, sorban állást.
Sok terméknél, igény szerint, több darabot is lehet rendelni. Ha csak egyet látsz, kérdezz és megírom lehetséges-e nagyobb tételben.
Ha postaköltséget szeretne spórolni, elutalhatja a vételárat előre és szívesen őrzöm a terméket 2-3 hétig, amíg személyesen el tud jönni érte.
 A többi termékemről listát és az utánvétellel kapcsolatos tudnivalókról a +i (Ismerj meg! )rovatban olvashatsz!
 
Nézd meg a többi termékemet is, hátha postaköltséget spórolhatsz! Azonos személytől érkező több rendelés esetén természetesen lehetőség szerint egy csomagban küldöm a termékeket. A vatera által ilyenkor megadott többszörözött postaköltséget ne vegye figyelembe!

Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 19:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése