2019. március 25., hétfő

PestB 370m2 UGATÁSGÁTLÓ ULTRAHANGOS KUTYAUGATÁS GÁTLÓ 4x PIEZO HANGSZÓRÓS KUTYAUGATÁS ELLEN 3év GARA - Jelenlegi ára: 22

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
3 év garancia PestB minőségi készülék, 4db piezó hagszóróval. Nagyon hatékonyan szünteti meg ha ugat a kutya, vagy a szomszéd kutyája.
Hogyan működik?
Ez a készülék érzékeli a zaj ugató kutyák, bekapcsolja önmagát nagyon magas, kutyákra zavaró ultrahangot bocsát ki. Ez a hang egy olyan nagyfrekvenciás hogy normál körülmények nem hallható az emberi fül számára, de nagyon kényelmetlen kutyák számára. A kutya megtanulja társítani ezt hangot az ugatásáshoz és a legtöbb esetben ő fog tartózkodni teljesen vagy legalábbis csökkenteni fogja
A készülék lejátssza hangok a tartományban 22 kHz-25 kHz-re, a legtöbb kutya érzékeny a frekvenciák körül 23kHz. TANÍTÓ eszköz, nem riasztó.
Beállítások
Ellentétben a hasonló termékekkel, ez a beltéri és kültéri használatra is alkalmas, időjárásálló
Beállíthatjuk, hogy a készülék, hogy milyen messze van érzékelni a kutyaugatás.
A Test gomb - Ez lehetővé teszi, hogy tesztelje az eszközt. Amikor a készülék teljesen működőképes, akkor ad ki egy hallható hangjelzést az Ön számára.
Hatótáv max 370m2
4db piezó hangszóróval a nagyobb hatékonyság érdekében.
Az eszközt úgy szereljük fel, hogy irányban legyen, ahol a kutya rendszeresen ugat. Ha kerítés van a berendezés és a kutya között, akkor a készüléket vigyük egy kicsit magasabb, úgy, hogy sugároz távol a tetején a kerítés fölött.
Méretek:
20 cm x 17 cm x 8, 5 cm
Tápellátás: 4 db AA elem, vagy akku ( nem tartozék). Hálózati tápegységről is használható, nem tartozéka, de rendelhető.
Mint minden termék esetében, amelyek befolyásolják az állatok viselkedése, ez vezethet az eltérő eredményeket. Ezért azt javasoljuk, hogy azt is használja a fokozat parancsokat, hogy fokozza a hatást még. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes kutyák gyorsabban megtanulják összevetni a zavaró hangot az ugatáskor, mint mások.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 22 920 Ft
Az aukció vége: 2019-04-15 10:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése