2016. február 25., csütörtök

Barázdált csillogó szegecs 25db-os tégely ezüst - Jelenlegi ára: 265 Ft

Körömdíszítő szegecs
Nagyon vagány és nagyon divatos körömdísz.  
ezüst színű 3mm-es kerek szegecs, amely lézerrel barázdált a képen látható módon. Csillog, ahogyan megtöri a fényt.
Kiszerelés: műanyag tégelyes, 25db-os
A terméket cégként árusítom. Számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni!
 
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
Személyes átvétel:  Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a X. kerületi cím az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor!
A személyes átvételekre e-mailben vagy telefonon tudunk időpontot egyeztetni.
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: hétköznap, hétvégén, akár este is – egyeztetés szerint! A helyszín a Szent László gimnázium közelében van, az Éles sarktól 2, az Örs vezér terétől pedig 10 percnyire.
II. kerület: 1 héten egyszer tudok biztosítani átadást időpont egyeztetéssel a Széna téren (17: 30, kedd, szerda vagy csütörtök)
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a X. kerületben lehet átvenni!
Utalás-Posta:
Több termék egyidejű megvásárlása esetén a 1 postával 1 csomagban adom fel a termékeket és 1 postaköltséget kell rá fizetni, mely a csomag súlya alapján kerül meghatározásra. A pontos postaköltséget a rendelést követően e-mailben elküldöm.
A postázás menete: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével ! és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszol! j, hogy tudjam, hogy megkaptad!
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül postázom a terméket Neked. Ajánlottan!
Postakész boríték: fix áras boríték, több méretben is kapható. Nem mérnek rá súlyt, annyit lehet belepakolni, amennyi csak belefér. Ajánlottan adom fel! Csak azoknál a termékeknél ajánlom fel ezt a postázási lehetőséget, ahol tudom, hogy biztosan belefér az adott termék
A postaköltségek mindig a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint alakulnak.
 

Jelenlegi ára: 265 Ft
Az aukció vége: 2016-03-16 16:46 . Barázdált csillogó szegecs 25db-os tégely ezüst - Jelenlegi ára: 265 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése