2016. február 29., hétfő

Hurricane Spin Mop tartalék felmosófej - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hurricane Spin Mop tartalék felmosófej 
A Hurricane Spin Mop forgófejes felmósóhoz a speciális egyedi felmosófejek melyek akár kétszer több nedvességet tudnak felszívni a hagyományos felmosókhoz képest.
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 3-4 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 1500 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adato! kat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
  Kérem a szállítási feltételeket is olvassa el!
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési ér! téke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön! tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-03-03 21:13 . Hurricane Spin Mop tartalék felmosófej - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése