2016. február 26., péntek

KÁRPIT SZÍVÓ KEFÉSRÉSZ ETA - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Termék megnevezése: KÁRPIT SZÍVÓ KEFÉSRÉSZ ETA
Kérnénk a kedves érdeklődőket és vásárlókat, hogy leütés előtt olvassák el ezt a tájékoztatót és csak abban az esetben üsse le termékünket ha ezzel egyetért:
-személyes átvételre nincs lehetőség
- a leütést követően 2 napon belül a vevő vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. Ha a kapcsolatfelvétel nem történik meg akkor a leütést követő 3. napon az aukciót lezárjuk és negatív értékelést teszünk a vatera felé.
- pénzt csakis utalással tudunk elfogadni ( számlára történő befizetés illetve postai pénzküldést nem tudunk elfogadni ).
- szállítási határidő: a csomagfeladás a pénz beérkezését követően 1-7 munkanap ( a pénz beérkezése nem egyenlő az utalás indításával ugyanis van banki átfutási idő, valamint a munkanap nem egyenlő a naptári nappal )
- ha Önnek nagyon sürgős az alkatrész akkor leü! tés előtt kérdezzen rá a varható szállítási határidőre.
- kapcsolattartás csakis e-mailben, ugyanis a rendelések beazonosítása jóval egyszerübb írásban mint telefonon.
- termékeinket csakis MPL futárral küldjük vagy csomagpontra, ajánlott levélként nem áll módunkaban postázni
- A vételárra 7 munkanapot várunk! Ha addig nem érkezik be számlánkra akkor az aukciót lezártnak tekintjük és negatív értékeléssel zárjuk!!
- előfordulhat esetenként pillanatnyi készlethiány ilyen esetben közöljük a beszerzés várható időpontját. Ha ez nem megfelelő akkor visszautaljuk a vételárat!
A TERMÉK POSTÁZÁSÁRÓL EGY ÉRTESÍTŐ E-MAILT FOG KAPNI!! GARANCIA A SZÁMLÁVAL ÉS A BESZERELŐMŰHELY HIVATALOS SZAKVÉLEMÉNYÉVEL ÉRVÉNYES!


Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2016-03-18 14:31 . KÁRPIT SZÍVÓ KEFÉSRÉSZ ETA - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése