2021. július 29., csütörtök

Terta (Telefongyár) T331 elektroncsöves asztali rádió. Hiányos, romos - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kérem, olvassa el a leírást!
A postázáshoz a minimális rendelési összeg 2000 Ft
Képek szerinti. Leszakadó hangszórószövet, forgatógomb hiány, csőhiány, hátlap-hiány, ázott káva.
Barkács célra, vagy donornak lehet jó.
Gyűjteményemben több példányban meglévő készülékeket kínálom eladásra, cserére. Csere lehetséges műszaki könyvekre, elsősorban elektronika témában, továbbá régi, magyar műszereket gyűjtök (elsősorban Orion-EMG és EMG műszereket), régi elektronikai alkatrészek (pl. elektroncső) azok is érdekelnek cserealapként, beszámításként stb. megbeszélés szerint!
Postázni csak MPL-el tudom, banki előreutalás után, a mindenkori díjszabásoknak megfelelően! A csomagolásnál igyekszem alaposan eljárni, de a szállításból eredő károkért felelősséget nem tudok vállalni! Továbbá postai átvétel esetén a termékkel kapcsolatban utólag semmi kifogást nem fogadok el! Köszönöm a Megértést! Lehet csomagautomatába, postapontra, házhoz is. A postázáshoz a minimális rendelési összeg 2000 Ft, ez alatt csak személyes átvétel Kónyban, vagy megbeszélés után Győrben! De több tételt is elküldök egy csomagban, illetve a termékim közül össze is lehet várni többet, hogy elérje a postázási értéket!   Ekkor igyekszem egy csomagban, egy költséggel küldeni!
Személyes átvétel esetén nincs értékhatár! Ha a megtekintés alapján nem felel meg a termék, a vásárló minden negatív következmény nélkül visszaléphet a vásárlástól!
Köszönöm a figyelmet!
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 21:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése