2021. június 25., péntek

FÉLÁRON!!! Klar ÖKO mosódió párna 36 mosásra mosó dió - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


A licit tárgya: mosódió
Féláron!!! kb 2. 600 Ft-ba kerül normál esetben. Itt a linkje: KATT IDE!
A mosódió fák Észak-Indiában és Nepálban növekednek a Himalája lejtőin. Nagyon magasra nőnek, és hozzávetőleg 70 évig élnek. A levelüket gyógyszerként használják. A szárított diókat a helyi lakosság ruháinak mosására és testének gondozására, ápolására használja. A tisztító hatás a dió héjában található szaponinnak köszönhető. A héjból kioldódó kivonat segítségével nagyon hatásos, ám szelíd és gyengéd tisztítást kapunk. Ezenkívül a szaponinnak tápláló és csírát gátló hatása is van.
Az organikus pamutból készült zsákocskák felhasználásra kész állapotban tartalmazzák az összetört mosódió-héjat. A felaprított héjnak köszönhetően nagyobb mennyiségben képes a szapoin felszabadulni, fokozva ezáltal a mosás hatékonyságát. Bármilyen textíliához alkalmas, fehér és színes mosáshoz egyaránt. A szappandió teljesen szagtalan, 2-3 használat után a szapoin teljesen kioldódik. Bármilyen textíliához alkalmas 30-95° C-on.
Alkalmazás: (a dobozokon 3 nyelvű használati utasítás van) minden mosáshoz helyezzen a textíliával együtt egy filtert a mosógép dobjába, és indítsa el a megszokott programot. Fehér mosáshoz és makacs foltokhoz használjon fehérítőt. Kemény víz esetén használjon vízlágyítót. Egy mosózsákot 2-3 mosáshoz lehet használni. A zsákok 100%-ban lebomló, szerves hulladéktárolóba dobható, vagy komposztálható.
1 doboz 12 db zsákot tartalmaz.  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 13:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése