2021. június 29., kedd

Samsung Galaxy S3 i9300 Előlapi kamera - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Samsung Galaxy S4 i9500 Előlapi kamera
 
Figyelem!!!!
Vásárlás előtt győződjön meg, hogy az Ön készülékéhez megfelelő e az általam megvételre ajánlott termék. Amennyiben nem biztos benne, inkább kérje ki szakember tanácsát!
 
Áru helye: Magyarország.  
 
Szállítási feltételek:
A szállítási költségeket a "Szállítási és garanciális feltételek" alatt látható. A vételár és a vállasztott szállítási mód díjának átutalása után 3 munkanapon belűl küldöm a terméket. Személyes átvétel csak korlátozottan lehetséges Tapolcán vagy Keszthelyen előre egyeztetés után.
Figyelem!!  Átvételkor minden esetben győződjön meg a csomag levél sértetlenségéről. Amennyiben sérűlést tapasztal jelezze azt a kézbesítőnek és vetessen fel jegyzőkönyvet. Ennek hiányában nem áll módomban semmilyen panaszt vagy kártérítési igényt elfogadni.
 
Garanciális feltételek:
30 napos visszavásárlási garancia van minden termékre. Amennyiben a termék nem megfelelő, esetleg hibás kérem küldje vissza kézhezvétel után visszatérítem a vétel árat. Az általam kínált aruért és annak hibátlanságáért vállalom a felelőséget, a felmerűlő jogos reklamáció után a teljes vételárat és posta költséget visszafizetem. Abban az esetben, amikor a vevő hibájából történő sérűlés, szakszerűtlen javítás, beüzemelés vagy beállításból keletkező hibákért nem áll módomban garanciát vállalni. Visszaküldés esetén minden esetben ajánlott postával küldje az esetleges postai elkeveredés miatt. A portósan utánvétellel küldőtt küldeményt nem veszem át, azt minden esetben visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaküldőtt termék mellé minden esetben csatolja az általam kiállított számlát.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 08:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése