2021. január 31., vasárnap

The Crew Xbox 360 játék - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó egy használt The Crew Xbox 360 játék. A The Crew futtatásához Gold előfizetés, merevlemez és állandó internetkapcsolat szükséges! A játék kétlemezes.
Személyesen átvehető Budapesten a 2. kerületben.
The Crew ismertető
A Ubisoft az Xbox 360-on is megmutatja a The Crew segítségével, hogy milyen forradalmi újdonságokra és változásokra lett volna szüksége az autós játékoknak immáron hosszú-hosszú évek óta. Legújabb sorozatuk első epizódjával ugyanis olyan ötleteket valósítottak meg, amelyeknek köszönhetően kijelenthető, hogy új színt és új életet leheltek a stílusba!
A The Crew elsődlegesen azzal lopja be magát a száguldás kedvelőinek szívébe, hogy korábban még soha nem látott, ezáltal mondhatni páratlan szabadsággal kecsegtet számukra. Ennek következtében szabadon bejárhatjuk az egész Egyesült Államokat – a térkép egyik végéből a másikba mintegy másfél óráig tart majd az út –, így a legvagányabb kabriókba pattanva szelhetjük át Miami napsütéses tengerpartját, vagy luxuskategóriás sportautókkal vágtathatunk keresztül a neonfényes Las Vegas utcáin. Mindezt ráadásul töltőképernyők nélkül, éppen úgy, mint a valóságban, hiszen szabadon válogathatunk úti céljaink és az elénk gördülő kihívások között, miközben kötöttségek nélkül is élvezhetjük az árkád versenyjátékokra jellemző vad száguldozást.
Természetesen a játék nem csak a hatalmas méretei miatt lesz figyelemreméltó! A The Crew keretein belül ugyanis rengeteg változatos játékmód és mellékes feladat mellett lehetőségünk lesz autóink fejlesztésére és tuningolására, közben pedig bármikor élvezhetjük a többjátékos opció előnyeit is. Az alkotás ugyanis bár egyedül is élvezhető, azonban mivel összefonja a kampányt a multiplayer élményekkel, bármikor az utunkba sodorhat a szél egy újabb kihívót és versenylehetőséget, amit érdemes lesz elfogadnunk, hiszen siker esetén nemcsak presztízs és elismerés vár ránk, hanem pénzjutalom is, amit autónk csinosítására fordíthatunk.
Fedezd fel te is szabadon a valaha készült legmonumentálisabb autós játékot, és száguldj keresztül az Egyesült Államokon!
Válassz a több száz sportautó közül, tuningold és alakítsd azokat kedved szerint, hogy ne csak teljesítményeddel, hanem verdáddal is kitűnj a többi játékos közül!
Egy hatalmas bejárható világ vár rád, ahol az egy- és a többjátékos mód összefonódásából kifolyólag bármikor új kihívóba és versenylehetőségbe botolhatsz!

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-01 08:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése