2021. január 30., szombat

NBA Adidas 2015 Karácsonyi Christmas Houston Rockets James Harden mez L piros ÚJ AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

ELADÓÓÓÓ!!!! NBA Adidas "CLOSER TO THE COURT" LEGÚJABB SWINGMAN MEZEK!!!! JAMES HARDEN HOUSTON ROCKETS 2015 KARÁCSONYI MEZ!!!
(AZ NBA legújabb típusú mezei 2016 os cumok, más az anyaguk, a mezek könyebbek, megoszlanak a vélemények, van akinek a régi jobban tetszik, de mostmár ez lesz : )) ezt gyártják, egyébként naggyon nagyon szépek, tényleg nagyon jó ez az új anyag, gyönyörűek a BETŰK, SZÁMOK!! NE HAGYD HOGY BECSAPJANAK PÁR EZER FT OS SZEMÉT MINŐSÉGGEL!!! OLVASD A VISSZAJELZÉSEKET!!!!! ! A mezek vadonatújak, bontatlanok, csomagolásban, cimkével együtt, hibátlan, bolti állapotban, mint azt a képeken is láthatod. A bolti áruk 109!!!! dollár, ami a jelenlegi árak mellett..... hát több ennél jóval : )(és a külföldi postaköltséget bele se számoltam!! ) Jelenleg elérhetőek a következő színekben és méretekben:
PIROS: L
Ami még nagyon fontos, hogy  a képek arról a termékről készültek amit te elviszel, nincs zsákbamacska, nincs netről kivagdosott kép, amit ezeken látsz, azt veszed meg!!!! Ha esetleg nem lenne elég, nyugodtan kérhetsz még, szivesen teszek fel!!! Ne zavarjon meg hogy több kép van, ha te csak egy mezt akarsz, üsd le, és utána mindent megbeszélünk. Az ár természetesen egy mezre vonatkozik!!! Nézd meg a többi termékemet is!!!

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-31 10:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése