2020. szeptember 25., péntek

Oroszország, 10 rubel 1961 VF - Jelenlegi ára: 210 Ft

TISZTELT GYŰJTŐTÁRSAK! A Numis Numismatics köszönti online aukcióján! SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPESTI IRODÁNKBAN, A FLÓRIÁN TÉR KÖZELÉBEN LEHETSÉGES 9-19 ÓRA KÖZÖTT, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, ILLETVE VIDÉKI ÉRMEBÖRZÉKEN. A TERMÉK ÁTVÉTELÉRE LEGKORÁBBAN A LEÜTÉS MÁSNAPJÁN VAN LEHETŐSÉG. KÉRJÜK LÁTOGASSA MEG NumizNumizmatikaErme illetve NumizNumizmatikaLicit profilunkat is, ahol aktuális aukcióink illetve érmekínálatunk tekinthető meg, postázás egyszerre lehetséges. POSTAKÖLTSÉG A Magyar Posta díjszabása szerint:
- Ajánlott levél 650Ft - Amennyiben banki pénztári befizetést választ a postaköltség 950Ft. Kérem ezt figyelembe venni, és tiszteletben tartani! - SIMA LEVÉLKÉNT NEM POSTÁZUNK, az elveszett küldeményekért ugyanis felelősséget nem vállalunk és a Posta sem, a levél elvesztése végett csak akkor adunk kártérítést, ha a postától megkaptuk a kártérítési díjat, és csak annak a megítélt összegét tudjuk visszaadni. Nagy alakú, vagy alaktalan, postakész borítékba nem férő tételek esetén érdeklődjön a postai díjról az utalás előtt üzenetben. Ha nem érdeklődik előre, vagy alkudik a postaköltségből, akkor az utalt összeghatáron belül intézkedünk a postára adásról. Olyan borítékban postázva, amihez elég az utalt pénz. Nagy alakú bankjegyeknél ez például azt jelenti, hogy belehajtjuk egy kis borítékba akkor is, ha az hajtatlan. Kérjük tehát az ÁSZF tiszteletben tartását. - Több tételt vásárlóktól természetesen csak EGY postaköltséget kérünk. - KÜLFÖLDRE IS POSTÁZUNK! /SHIPPING WORLDWIDE
A megnyert tételek átvételére az aukció lezárásától számított 10 nap áll rendelkezésre. Tételek összevárására van lehetőség előre egyeztetés után. UNC, aUNC, vagy EF bankjegyeknél a sorszám változhat, de minden esetben egyezik a katalógusszám! (aláírás, sorszám típusa, stb. )
TARTÁSFOKOK PP : Proof Bu: selyemfényű UNC: Uncirculated: verdefényes / bankfriss Forgalomban sohasem volt, gyűrődés, hajtás, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy, ahogy a nyomdából kikerül. Érméknél karc, peremhiba és kopásmentes. aUNC: about Uncirculated: közel verdefényes / hajtatlan Alig észrevehető gyűrődéssel jellegzetes újszerűségét elvesztett, gyakorlatilag forgalomban sohasem volt, HAJTÁS NÉLKÜLI, komolyabb szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél apró karcok kis peremhiba. EF+, EF: Extra fine: kiváló Esetleg észrevehetően gyűrött, 1-szer, maximum 3-szor hajtott, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél enyhe, szabad szemmel látható karcolásokkal, a legkiemelkedőbb felületek kopásával. VF: Very fine: nagyon szép Ez esetleg észrevehetően gyűrött, több, mint három helyen hajtott, a szennyeződés csekély jeleit mutató, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél a használat több jelével, szabad szemmel látható karcolásokkal, nagyobb kopott felületekkel. F: Fine: szép A forgalom fokozottabb jeleit mutató, erősebben gyűrött és szennyezett, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. VG: Very Good: nagyon jó Hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amelyen legfeljebb 4 centiméteres szakadás van. Érméknél igencsak használt, amely a sok használat jeleit mutatja, nagyon sok szabad szemmel is jól látható karcolássokkal rendelkezhet és nagymértékű koszt viselhet magán. +: better than? : jobb mint -: worse than? : gyengébb mint SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!

Jelenlegi ára: 210 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 04:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése