2020. szeptember 28., hétfő

Peg Perego pelenkázó táska - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Keveset használt, hibátlan táska. Tetején kapcsok a babakocsihoz való rögzítéshez. Sötétkék és bézs színű. Belül zsebek, plusz van hozzá egy cumisüveg melegentartó táska.  Bolti ára 22 000 Ft volt.
Kérlek, nézz szét a többi hirdetésem között! : )
Főleg női ruhákat, kiegészítőket hirdetek, mind jó állapotú, alig hordott. Amelyik használtabb vagy sérült, azt külön jelzem és az ára is aszerint van feltüntetve, sokszor 1 Ft-ról indul az aukció.
Esetenként bútort, lakberendezési cikket vagy könyvet is hirdetek.
Több termék vásárlása esetén csak egyszer kell postaköltséget fizetni : )
A termékkel kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok, maximum 1 napon belül.
 
Személyes átvétel Budapest belvárosban lehetséges előre egyeztett helyszínen és időpontban. Külön kérésre a terméket Fonyódra tudom eljuttatni és annak környékén átvehető – de ez időigényes, attól függ, mikor járunk arra (3-4 hetente).
A vevő kérésére és költségére postázom is a terméket. A postai küldés levélként (2 kg-ig) vagy MPL csomagküldeményként az aktuális díjszabás szerint lehetséges. Sima postai küldeményként nem küldök, mert ha nem érkezik meg, nem bizonyítható a feladás ténye. Az ajánlott küldemény díját kérlek, minden esetben add hozzá. Vaterafutár - MPL csomag esetén minden küldemény regisztrált.
Foxpost csomagautomatás küldés a Vatera kedvezményes árai szerint 599 Ft-tól. Személy szerint ezt ajánlom, megbízható és gyors, bármikor felvehető a csomag nem kell érte a postára menni, a feladásról és az érkezésről is a Foxpost SMS-ben és emailben értesíti a vevőt.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 18:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése