2020. július 29., szerda

Újszerű!!! Féláron!!! Bieffe gyerek sísisak szemüveggel bukósisak 58-as síléc - Jelenlegi ára: 10 500 Ft


A licit tárgya: a fiam sísisakja
Újszerű állapotú, nem karcos.
Olasz gyártmányú Bieffe bukósisak, hozzá Carrera márkájú szemüveg, síszemüveg.
A nagyobbik fiam sisakja volt, Ausztriában vettem neki. Új ára szemüveggel együtt akciósan 99, 99 Euro volt. Mindössze két szezont, kétszer öt napot használta, de aztán kinőtte. 58 cm fejkörfogatú kobakra jó.
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lettek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más érdekes termékem (görkorcsolya, téli sportokhoz gyerek-felnőtt sísisak, síléc, sícipő, sísisak, síbot, korcsolya, szánkó, bob stb... mind saját, nem lepusztult kölcsönzős), érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetők!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 07:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése