2020. július 30., csütörtök

HARMAN KARDON AVR 11 RDS TEXT RÁDIÓ ERŐSÍTŐ - Jelenlegi ára: 27 900 Ft

HARMAN KARDON AVR 11 RDS TEXT RÁDIÓ ERŐSÍTŐ CSODA SZÉP HANGGAL KÉPEKEN VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ! A SZÉP HANG A HARMAN KARDON NÉVBŐL EREDŐEN CSÚCS MINŐSÉG! ÍGY NEM KELL FÉLNED ATTÓL, HOGY NEM FELEL MEG ELVÁRÁSAIDNAK! 450 WATT ÁRAMFELVÉTELE IS UTAL NEM SZOLID TELJESÍTMÉNYÉRE! EBBEN NEM LEHET CSALÓDNI! EREDETI HARMAN KARDON TÁVRÓL FULL TÁVIRÁNYÍTÁS!
Kedves  Vásárlóim!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  - Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !  - E-mailban is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik !  - Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett.  .   
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket! A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!


Jelenlegi ára: 27 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 06:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése