2019. április 29., hétfő

Bluetooth vezeték nélküli hangszóró - Made in China - XTREME XERTMT - barkács - NEM JBL - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Eladó a bemutatott, kipróbált, vezeték nélküli kínai bluetooth hangszóró beépített rádióval.
Bluetooth, FM rádió, LINE IN (AUX) bemenet, microSD és USB eszköz fogadása, MP3 lejátszás, telefon kihangosítás, akár 15+ órán át (most már).
- Ez egy kínai cucc.  Nem JBL. Nem replika. Működik.
- Nem vízálló. Most már nem is cseppálló...
- Nem powerbank. Nem 10 000 mAh. Töltésre nem alkalmas.
A többit csak akkor olvassa el, ha nem csak az ára fontos...
--------------------------------------------------------
Vettem a kínai piacon egy "olyan, mint a ... " bluetooth hangszórót, mert érdekelt, mi van benne...
A dobozon leírtaknak semmi köze nincs a készülék valós tulajdonságaihoz, adataihoz. Ez csak azoknak új, akik még sosem vásároltak kínai piacon.
Az eredetileg mellé adott narancssárga USB kábel és az árnyékolatlan audio JACK-JACK kábel egyből ment a kukába, mert olyan rideg, gyenge minőségű műanyagból gyártották, hogy ha még egy dollárcenttel olcsóbban kellett volna előállítani méterét, akkor a levegőn állásában elporladna... Adok mellé két kevésbé gagyi kínai kábelt... bár lehet, hogy ez sem árnyékolt...
1 db pehelykönnyű 18650-es akkucella volt benne ( a dobozon 10 000mAh van), az ilyenek általában 300-500mAh-t tudnak, ehhez mérten tettek rá egy gombakkukhoz illő  elektronikát - ez is ment a kukába. (jajj, miket írok, a szelektívbe... )
Kapott két párhuzamosan kötött, laptopból bontott közepes állapotú SAMSUNG ICR akkut, hozzá normális PCM védelmi elektronikát, ezzel kb. 80%-os hangerőn több, mint 10 órát ment , azután még 5-6 órát 1/3 hangerőn, utána kapcsolt le.
Nincsenek bosszantó, buffogó mélyek és kristálypoharat repesztő magashangok...
Ez nem JBL. De legalább nem is írták rá sehol.
Ebben a cuccban még annyi sincs, mint amit a jutyúbon "replika"-ként bemutattak, onnan való a "komplett" panel képe, ami azonos az általam bemutatottal, csak ezt nem építették be teljesen.
Kihagyták belőle a - gondolom/talán - powerbank funkcióhoz való invertert/töltőt és valószínűleg csak annyi alkatrész van benne, hogy éppen működjenek a töltés/tápellátás funkciói.  
Az USB kimenet csak 4, 85V körül ad ki feszültséget és kb. 200mA-ig használható, ekkor már csak 4, 4V a feszültség, ha pedig 200mA feletti a terhelés, akkor drasztikusan leesik a feszültség és lekapcsol a készülék. Pendrivehoz, kisebb kemping USB LED lámpához ez is elég, de pl. telefon töltésre jó eséllyel nem alkalmas.
A négy fehér LED, ami az akku töltöttségét mutatná  kamu, folyamatosan világít lemerülésig  mind a négy. Az akku állapotáról így nincs visszajelzés, ha lemerül, jellegzetes dúúú-dúúú jelzést ad, kis szünetekkel egymás után háromszor, a ahrmadiknál kikapcsol a készülék a szokásos hangjelzéssel, mintha gombbal kapcsoltuk volna ki.
Kikapcsolt állapotban töltéskor az új akkuval lemerülés után az induló áramfelvétel kb. 0, 4 A.
A fehér LED-ek mellett egy piros LED mutatja a töltést, pontosabban azt mutatja, hogy nagyobb áramfelvétel van a micro USB csatlakozón (töltés) keresztül. (Leforrasztott akkuval, csak a bedugott töltéssel is működik a készülék, ilyenkor a nagyobb hangerőnél felvillan a piros LED, nagy hangerőnél folyamatosan világít. )
Kikapcsolt állapotban töltve az akkut, ha eléri a feltöltött állapotot, elalszik a piros LED. A teljesen lemerített állapotból teljesen feltöltött állapotig 12-13 óra töltés szükséges.
A rádió használatához be kell dugni a micro USB csatlakozóba az USB  kábelt,  mint a töltésnél, az lesz az antenna. Egyszerű, egy gombos állomástanítás a play/still gombbal, azután állomás léptetés előre-hátra (+/-). A nagyobb térerejű állomások mellett sajnos minden zavaró vackot is megtalál és elment, át kell rajtuk lépni állomás kiválasztásnál.
Telefonhívás fogadása a play/still gombbal lehetséges, a partner hangja a hangszóróban tökéletes, de a másik fél csak akkor hallja a hangszóróhoz beszélőt a mikrofon rossz elhelyezése vagy érzéketlensége miatt , ha az közelről hangosan beleüvölt....
Természetesen nem "splashproof". Ne locsolja, ne öntözze, tűzbe- vízbe ne dobja!
A fenekén lévő zipp-zár ki lett vágva, ha már úgysem vízálló, legalább a csatlakozókhoz normálisan  hozzá lehessen férni. Emiatt az aljának van egy kis barkács-feelingje,  a fekete duck-tape felhasználásának egy újabb, esztétikus példáját láthatjuk... Alul és hátul van, szemből úgysem látszik, a hangja sem lett rosszabb tőle. Igaz, hogy jobb se...
A termékre magánszemélyként semmilyen garanciát nem vállalok, ennek tudatában licitáljon!
Postázás kizárólag előre utalást követően, a vevő kockázatára és költségére, MPL Vaterafutárral.
Személyes átvétel kizárólag az M3 metró Ecseri úti megállója KÖZELÉBEN.
Csere és utánvét kizárt.
Van itt még pár dolog, hogy sikeresen záródjon a tranzakciónk...
MIELŐTT LICITÁL, gondolja át, hogy szüksége van-e a termékre, illetve, hogy lesz-e majd pénze rá, hogy határidőre kifizesse az árát, mert LICITET NEM TÖRLÖK!
AZ AUKCIÓ VÉGE UTÁN EGY HETET VÁROK A FIZETÉSRE, UTÁNA AUTOMATIKUSAN ÉRTÉKELEK! Ha nem fizetett, akkor sajnos csak NEGATÍV értékelést tudok adni...
Mielőtt jelentkezne a termékért, várja meg és OLVASSA EL az általam írt és a VATERA által automatikusan kiküldött VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, benne a számlaszámmal és más hasznos információkkal.  
Ha mindenképpen személyesen szeretné átvenni a terméket, de fogalma sincs róla, hogy mikor fog felém járni, akkor utalja át a pénzt, aztán majd jön legközelebb, ha ismét űrhajót indítanak a Földre...
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!

Jelenlegi ára: 5 999 Ft
Az aukció vége: 2019-05-19 23:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése