2019. január 25., péntek

ÚJ! WMF Cromargan rozsdamentes acél digitális kanálmérleg - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Folyamatosan töltök fel új termékeket, ezért érdemes időnként visszanézni az oldalamra! Most költöztünk, ezért sok minden összegyűlt, csak időhiányában nem tudom őket azonnal feltölteni! : ) Alkudozni lehet, de nem minden esetben tudok engedni az árakból! : ) SZEMÉLYES ÁTVÉTELT NEM VÁLLALOK!!!
A Vaterázás nem a "civil foglalkozásom". Minden termékem eredeti és többségük szinte új állapotban van!
Márka: WMF
Állapot: Vadonatúj, sohasem használtam (maximum egy próba erejéig)! Tökéletesen működik. Fiókban, doboza nélkül volt tárolva és mivel fényes rozsdamentesacélból van, minimális "karcolások" láthatóak rajta, olyanok, amilyenek minden fényes tárgyon előbb utóbb megjelennek.
A kanálmérleg jó szolgálatot tesz amikor kis mennyiségű lisztet, vajat, tejfölt, fűszert vagy más alapanyagot kell gyorsan kimérni. Nagyon praktikus és minden fiókban elfér, vagy a konyhapulton is szoríthat neki egy kis helyet. A digitális kijelzésnek köszönhetően pontos mérést tesz lehetővé.
A WMF kanálmérleg tulajdonságai:
Legfeljebb 300 g vagy annak megfelelő uncia mennyiségig mér
Legkisebb mérhető egység 0, 1 g
Kanál űrtartalma 28, 4 ml
LCD digitális kijelző a mért érték automatikus mentési funkciójával a kijelzőn
Automatikus kikapcsolás 2 perc után
Minden fiókban elfér
Precíz mérés
 
Méret: -
Eredeti ára: 48 EUR vagyis 15. 469 forint
Eladási ára: 9. 990, -
SZEMÉLYES ÁTVÉTELT NEM VÁLLALOK!
A csomagokat minden héten szerdán tudom feladni! Ha nagyon sürgős, természetesen megoldható, hogy előbb is eljussak postára! Kérlek mielőtt leütnétek a terméket ezt vegyétek figyelembe!  
Igyekszek minden kérdésre mielőbb válaszolni, de egy 1 éves kisfiú édesanyjaként általában csak az esti órákban van időm az egyéb teendőimmel foglalkozni! Türelmeteket előre is köszönöm!
Leütést követően a termék árát illetve a postaköltséget 5 munkanapon belül kérném átutalni. Ha 5 munkanapon belül nem érkezik meg a fizetendő összeg, automatikusan negatív értékelést adok és újra meghirdetem a leütött terméket!
Minden termékemre 1 hét garanciát vállalok (kivéve ahol feltüntetem)!  
A fotókon 1-2 ruha eléggé gyűrött. Egy bőröndben gyűjtögettem őket és fotózás előtt nem vasaltam. Bocsánat ezért!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-15 14:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése