2019. január 29., kedd

SYMA X5HW kamerás drón - Jelenlegi ára: 35 420 Ft


SYMA X5HW kamerás drón
Nagy rajongója vagy a távirányítós helikoptereknek? Szeretnél a magasból lenézni a világra? Akkor mi tudjuk, mire van szükséged!
Ezzel a drónnal képes leszel a legelképesztőbb repülőmanőverekre, de még fotókat és videót is készíthetsz vele a levegőben - sőt, akár élőképet is nézhetsz a telefonodra telepíthető alkalmazás segítségével.
Irányítása pofonegyszerű, könnyen megtanulható, tapasztalat nem szükséges hozzá. Tökéletes választás kezdőknek, első drónnak.
 
A 6 tengelyes giroszkóp miatt a gép sokkal érzékenyebb lesz a mozdulataidra, mint egy normál távirányítós helikopter, ez pedig sokkal stabilabb és rugalmasabb repülést tesz lehetővé.
A drón képes a tengelye körül 360° -os szögben forogni, így akár folyamatos bukfencezés is elérhető. A drónra szerelt LED-lámpák segítségével éjszaka, a sötétben is használhatod. A könnyedén csatlakoztatható HD kamerát a távirányítóval vezérelheted, az élőképet pedig egy telefonra letölthető alkalmazással folyamatosan nyomon követheted.
 
Töltése hálózatról és számítógépről is megoldható.
Tulajdonságok:
- a csomag tartalma: SYMA X5HW drón, WiFi kamera, mobiltelefon-tartó, távirányító, akkumulátor, USB-kábel a töltéshez, csere rotorlapátok, lábak, csavarhúzó
- 6 tengelyes giroszkóp
- 360° -os tengely körüli átfordulás
- a távirányító hatótávolsága 50 méter
- LED világítás
- méret: 33x33x11 cm
- akkumulátor kapacitása: 500 mAh
- a távirányító 4 db AA elemmel működik (nincs mellékelve)
- 12 éves kortól ajánlott
Eredeti ár: 61 790 Ft
Akciós ár:
35 420 Ft


Jelenlegi ára: 35 420 Ft
Az aukció vége: 2019-02-19 15:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése