2018. szeptember 25., kedd

újszerű MOUNTAIN WAREHOUSE ISODRY 8000 outdoor technikai túrakabát , L - es méret - Jelenlegi ára: 5 900 Ft


Eladó a képeken látható MOUNTAIN WAREHOUSE outdoor, túra kabát, eső és szélálló kivitel.  A kabát keveset használt, mindössze két -három alkalommal volt rajtam. Remek strapabíró és kényelmes darab.   A kabát nagyon sok praktikus zippzáros zsebbel, szellőzővel és visszahajtogatható kapucnival is elvan látva. A derék és az ujj rész is szűkíthető.  
 
Gyártó: MOUNTAIN WAREHOUSE
Minőség:  újszerű, keveset használt,
Méret:   L
Karhossz nyakvarrástól(cm): 80
Mell (cm): 60
Hossz (cm): 77
Szín: kék 
Érvényes licit esetén, a leendő Vevő kérésére, előrehozom a zárást.  
 Kérek mindenkit, hogy mindig a mért adatokat tekintse pontosnak!
 A címkében szereplő méret esetlegesen megtévesztő lehet, a gyártók által használt méretezési különbségek miatt!
Amennyiben tetszett a termékem, de valamiért nem megfelelő az Ön számára kérem, nézzen szét a többi aukcióm között. Rengeteg outdoor, sport és túraruhát valamint kiegészítőt hirdetek ezen kívül is, ami között hátha megtalálja az Önnek megfelelőt.
Kérek minden kedves látogatómat, ha mód és lehetőség van rá, ne licitáljon komolytalanul vagy vásárlási szándék nélkül, időt és energiát spórolva egymásnak.
Minden esetben igyekszem a legrövidebb időn belül postázni a megvásárolt terméket (általában 1-2 nap), ezért kérném a vevőt is, hogy a fizetést is próbálja meg hasonló időn belül teljesíteni. Amennyiben ezt nem tudná megoldani, akkor erről még licitálás előtt legyen kedves tájékoztatni. Az aukció zárását követően automatikusan, levélben tájékoztatom a Vevőt az utaláshoz szükséges adatokról. Kérném a Vevőt, amennyiben Ő nyeri az aukciót, 24 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot és jelezze, hogy hova és milyen formában kéri a csomagot.
Igyekszem minden ruhát úgy lefotózni, hogy a képek ruha állapotát tökéletesen bemutassák. Az új, vagy újszerű megjelölésű ruhák esetében, ha külön nem tüntetem fel, mind hibátlan állapotúak. A használt megjelölésű ruháknál előfordulhat minimális esztétikai hiba, ami elkerülheti a figyelmemet (főleg nehezen észrevehető helyeken). Kérek mindenkit ennek tudatában licitáljon.  
Jó keresgélést, és jó Vaterázást !!!!


Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-05 12:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése