2018. szeptember 30., vasárnap

GLENGOYNE 21Y.O. 0.2 L 43% SINGLE MALT SCOTCH WHISKY - Jelenlegi ára: 12 800 Ft

GLENGOYNE 21 YEARS OLD  0. 2Literes 43% alk. SINGLE MALT  SCOTCH WHISKY., ÚJ, BONTATLAN, GYÁRI CSOMAGOLÁS, DISZDOBOZBAN, GARANTÁLTAN EREDET!!!!! !!!!! !
A kezdetektől kezdve tölti meg a sherry és a virág ízeket.
Az orr nyirkos karácsonyi tortával kinyílik, szorosan összeolvadva aszalt gyümölcsökkel és fahéjas melegen. Vannak apró, friss almajegyek is, amelyek enyhe virágos ízt adnak a drámának.
A szárított gyümölcsök és a gyümölcsösök friss gyümölcse csodálatosan kombinálható, különösen a fahéj finom melege miatt.
Íz: A szájban ezek az ízek válnak merészebbé és jól definiáltak. Az aroma mélysége ebben a kifejezésben teljes mértékben megvalósul és teljesen kialakul.
A sherry hordó nagyon nyilvánvaló, az édes és a fűszeres jegyzetek átfedik. A tölgyfa is kimutatható, közvetlenül a gyümölcsös alma és körte mellett, ami kellemes harapást biztosít a drámának.
Van egy mézes íz, amely az almajegyek mellett jön, és csodálatosan vastag, krémes szájat ér.
A fahéj valóban kezdi átvenni magát itt, egy csipetnyi szerecsendió hozzáadásával. Ezek melegítik a szájpadást, és lehetővé teszik, hogy az édesebb gyümölcsök finom ízlést kapjanak.
Lecsengés: Erős és száraz, sokkal több fűszer és gyümölcs érkezik. A mazsola és a szárított füge egészséges csipetnyi fahéjjal végleges, elhúzódó megjegyzést hagy a torok hátulján.


Jelenlegi ára: 12 800 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 12:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése