2018. április 26., csütörtök

Power Dynamics PDC-10 DJ Controller +SZOFTVER+GARI - Jelenlegi ára: 36 990 Ft

Power Dynamics PDC-10 DJ Controller, keverő, hangkártya + MixVibes szoftver
Műszaki adatok:
- USB csatlakoztatás számítógéphez
- USB/220v tápellátás
- MixVibes szoftver a csomagban
- Beépített hangkártya
- MASTER kimenetek: RCA
- Fejhallgató kimenet: 3, 5 Jack
- Szabályozható fejhallgató hangerő
- Mikrofon bemenetek: 6, 3 Jack
- Szabályozható mikrofon hangerő
- 2 csatornás
- Jog tárcsa
- Scratch funkció
- 2 sávos hangszínszabályzás (mély, magas)
- CUE funkció
- Crossfader
- BPM számláló (szoftveresen)
- Méret: 42x5x16 cm
- Tömeg: 1 kg
Terméleírás:
A Power Dynamics a holland discotechnikai óriás, a Tronios közép-felső kategóriás márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Power Dynamics termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika 2012 óta a márka hivatalos magyarországi képviselője.
A Power Dynamics PDC-10 Virtual Controller az igen népszerű PDC-07 kisebb változata. Szinte minden lényeges funkció megtalálható benne, nagy előnye hogy saját hangkártya is helyet kapott a készülékben vagyis az eszköz nem a számítógép hangkártyáját használja. A hangrendszer ezen típus esetében közvetlenül a kimenetére köthető, ami sokkal jobb minőségű, mint a legtöbb számítógépben található belső hangkártya. Azoknak, akik nem ismernék a Virtual Controllereket: Lényegében ez egy virtuális keverő, melyet USB kábellel tudunk laptophoz, számítógéphez kötni és segítségével vezérelhetünk egy programot. Megkönnyíti a laptop dj-k munkáját, hiszen a keverést nem az egérrel kattintgatva tudjuk megoldani, hanem a virtuális keverő segítségével, szinte úgy, mintha valódi keverőt és lejátszókat használnánk. A táp ellátást USB kábelről kapja. Világító gombjainak köszönhetően könnyen használható akár sötétben is. Áttekinthetősége, könnyű használata miatt remek választás kezdő, tanulni vágyó dj-k számára, kiválóan elsajátíthatók segítségével a dj szakma alapjai. Ideális otthoni felhasználásra, gyakorlásra, házibuliba, kisebb discokba.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika Kft. a holland Tronios Bv. márkáinak hivatalos magyarországi forgalmazója. A Tronios honlapján található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük önnek. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
36. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 36 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 00:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése