2017. december 27., szerda

ELEKTRONIKAI OLDALCSÍPŐ FOGÓ 130mm ÚJ AZONNAL VIHETŐ ( CSÍPŐFOGÓ ) - Jelenlegi ára: 780 Ft

KAPTAM TÖBB DARABOT, EGYET SAJÁT CÉLRA MEGTARTOTTAM -nálunk bevált -, A TÖBBIT FELAJÁNLOM MEGVÉTELRE. GYÁRTÓJA, FORGALMAZÓJA SZÁMOMRA ISMERETLEN, EZÉRT GARANCIÁT NEM TUDOK RÁ VÁLLALNI, DE TERMÉSZETESEN HA NEM FELEL MEG, VITA NÉLKÜL 1 HÓNAPON BELŰL VISSZAVÁSÁROLOM!
A csípőfogó műanyag bevonatának elektromos szigetelőképességéről nincs adat, ezért feszültség alatt levő berendezésben munka nem végezhető vele!!
Súlya: 57 gramm
Hasonló kivitelű termék leírása publikus oldalról:
Speciális kialakítású, kis méretű elektronikai alkatrészek szerelését, beültetését, cseréjét segítő oldalcsípő fogó. Él kialakítása igazi előrelépés a vágók területén. A fogó kényelmes, tervezésének és rugós funkciójának köszönhetően a felhasználó energiát takarít meg. A fogóval hiba nélkül könnyen lehet vágni egyszerre több alkatrészlábat, vezetéket is. A fejét vékonyra tervezték, hogy a legszűkebb helyeken is lehessen használni. Ajánlott vágási kapacitás: rézhuzal legfeljebb 1, 5 mm , lágyacél 1 mm átmérő.
A képek saját felvételek,   a meghírdetett termékek fotói. Kisebb színeltérés lehetséges!
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2018-01-17 14:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése