2017. december 30., szombat

A majmok bolygója (1968) (eredeti blu-ray) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 5 666 Ft

Bontatlan Blu-Ray. Külföldi kiadás magyar szinkronnal.
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
A távoli küldetésből hazatért űrhajó személyzete megdöbbenve tapasztalja, hogy bár a számítógép szerint New Yorkban szálltak le, a környék egy cseppet sem emlékeztet a nagyvárosra.
Rosszat sejtve kezdik felderíteni a környéket és hamarosan beigazolódik félelmük: félmeztelen emberek menekülnek, eszeveszetten kiabálnak, értelmetlenül makognak, nyomukban pedig hálókkal, fegyverekkel hadonászó majmok lovagolnak!
Az űrhajó legénysége a majmok fogságába kerül és csak nehezen értik meg mi történt velük. Aztán rájönnek, hogy ahová kerültek, ott az értelmes majmok uralkodnak az elbutult embereken. A kérdés már csak az: hogyan menekülhetnek meg a majmok bolygójáról - illetve van-e egyáltalán visszaút oda, ahonnan érkeztek…
Az azonos című bestseller alapján készített nagyszerű sci-fi klasszikus sikere után az alkotók négy további részben folytatták A majmok bolygója lebilincselően izgalmas és eredeti történetét. A hihetetlenül élethű majom-maszkok Oscar-díjat hoztak a film maszkmesterének!


Jelenlegi ára: 5 666 Ft
Az aukció vége: 2018-01-20 14:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése